8 Nis 2023 #21 Mr Oxic M Ultra Üye Katılım 4 Eki 2018 Mesajlar 1,554 Çözümler 1 Tepki puanı 295 Ödüller 9 Sosyal 7 HİZMET YILI suburban098' Alıntı: ahk ban atmıyor mu? Genişletmek için tıklayın ... her hilede ban mevcut tek farkları attığı süreler
suburban098' Alıntı: ahk ban atmıyor mu? Genişletmek için tıklayın ... her hilede ban mevcut tek farkları attığı süreler
8 Nis 2023 #22 suburban098 Seçkin Üye Katılım 30 Mar 2020 Mesajlar 451 Çözümler 2 Tepki puanı 40 Ödüller 6 6 HİZMET YILI Mr Oxic' Alıntı: her hilede ban mevcut tek farkları attığı süreler Genişletmek için tıklayın ... donanım yazılımına neden ban atsınlar ki? ben mouse donanımının orjinal yazılımını kullanıyorum biliyosundur, G-Hub ban atması mantıksız
Mr Oxic' Alıntı: her hilede ban mevcut tek farkları attığı süreler Genişletmek için tıklayın ... donanım yazılımına neden ban atsınlar ki? ben mouse donanımının orjinal yazılımını kullanıyorum biliyosundur, G-Hub ban atması mantıksız
8 Nis 2023 #23 Mr Oxic M Ultra Üye Katılım 4 Eki 2018 Mesajlar 1,554 Çözümler 1 Tepki puanı 295 Ödüller 9 Sosyal 7 HİZMET YILI suburban098' Alıntı: donanım yazılımına neden ban atsınlar ki? ben mouse donanımının orjinal yazılımını kullanıyorum biliyosundur, G-Hub ban atması mantıksız Genişletmek için tıklayın ... bu dediğini pubg veya valorantta de bakayım ne oluyor raporlanınca görürsün
suburban098' Alıntı: donanım yazılımına neden ban atsınlar ki? ben mouse donanımının orjinal yazılımını kullanıyorum biliyosundur, G-Hub ban atması mantıksız Genişletmek için tıklayın ... bu dediğini pubg veya valorantta de bakayım ne oluyor raporlanınca görürsün
8 Nis 2023 #24 suburban098 Seçkin Üye Katılım 30 Mar 2020 Mesajlar 451 Çözümler 2 Tepki puanı 40 Ödüller 6 6 HİZMET YILI Mr Oxic' Alıntı: bu dediğini pubg veya valorantta de bakayım ne oluyor raporlanınca görürsün Genişletmek için tıklayın ... ikisi de en sevmediğim slow motion oyun türü, apex legends harici fps oynamıyorum hepsi çok yavaş geliyor
Mr Oxic' Alıntı: bu dediğini pubg veya valorantta de bakayım ne oluyor raporlanınca görürsün Genişletmek için tıklayın ... ikisi de en sevmediğim slow motion oyun türü, apex legends harici fps oynamıyorum hepsi çok yavaş geliyor
23 Eki 2023 #25 mahmud717 M Onaylı Üye Katılım 27 May 2017 Mesajlar 149 Tepki puanı 1 Ödüller 7 Yaş 25 Sosyal 9 HİZMET YILI ban atmazmı??