apex legends 2 hesabımda ban yedi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
apex legend hilesi çıkınca hemen indirip hileyi denedim ilkinde norma g-mail ile hesap açıp çok belli ettim onun için reportan dolay ban yemiş olabilirim ama 2. hesapta temp-mail ile hesap açtım ondan önce modemi ve pc deki logları temizledim yeni hesabı açtım dün akşam antreman modunu tam bitirmemiştim bu sabah antremanı giriyim bitiriyim diye girdim 2-3 dk geçti hesabınız banlandı diye bildiri geldi bana acaba donanım banı falan mı ? yedim.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
geçmiş olsun agam donanım yemiş olman mümkün 2 3 dk sonra ban yiyiorsun yeni hesap aç tekrar yersen donanım yemişsin demektir

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İlk öncelikle büyük geçmiş olsun biliyorsunuz her hilenin ban riski vardır undetect hilede bile ve siz önceden ban yediğiniz için binevi kara liste altına alınıyorsunuz sistem tarafından hesabınızda yaptığınız şüpheli haraket sistem tarafından algılanıp ban yiyebiliyorsunuz otomatik olarak sistem tarafından kısacası donanım banı yemiş olabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Öncelikle Apex hilesini açarken bildiğiniz gibi iki cmd açılıyor birisi durum diğeride oyuna inject edilmesi için oyunu açıp açmadığınızı kontrol eden cmd random isimle açılan waiting for game yazan pencere kendini otomatik kapatıyor ama o durum mesajlarının yer aldığı cmd olan (yeşil yazıların bulunduğu) cmd açık kalmaya devam ediyor eac da bunu tespit ettiği için client ban atıyor genelde hileyi inject ederken Eac yükleme ekranında bu yeşil yazıların olduğu cmd yi kapatın.
senin yeşil yazılı dediğin XFProject cmdsi mi? bende oyun bekleniyor diyen cmd açılıyor oyunu açıyom o kapanıyor bende şimdi XFProject kendim elle kapatıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...