Kullanıcıya göre değişir birisi legit bir şekilde oynarsa bu 2 güne çıkabilir ama birisi hileyi kökleyip oynarsa bu 1 günden daha kısa sürecektir. Zaten hileyi loadladıktan sonra ban yemen kaçınılmaz oluyor.
eskiden olsa 3 ay yememiştim bir ara internette dolaşırken bulmuştum ama ben aimbot açıp oturup hiç bir çaba sarf etmeden tarıyordum haliyle küfürler ve raporlar üst üste geldi ben 1 ay oynadım sonrasında bıraktım gireyim dedim ban yemişim legit oynarsan uzun soluklu gider ama belli edersen 1 haftada yersin
sağol cs gibi oyunlardan alıştım artık full hard legit oynamaya bi kaç arkadaşıma klip izlettim belii oluyormu diye çoğu belli olmuyo dedi duvardan falan izlemiyorum bazen görmemezlikten geliyim derken ölüyorum .d
sağol cs gibi oyunlardan alıştım artık full hard legit oynamaya bi kaç arkadaşıma klip izlettim belii oluyormu diye çoğu belli olmuyo dedi duvardan falan izlemiyorum bazen görmemezlikten geliyim derken ölüyorum .d
bende aynı şekil de cs de çok legit oynardım baktım ban yemiyorum sıkıldığım için sonuna kadar açtım banlattım hesabı o zamanlar tabi cs ucuzdu indirim de 12 tl
bende aynı şekil de cs de çok legit oynardım baktım ban yemiyorum sıkıldığım için sonuna kadar açtım banlattım hesabı o zamanlar tabi cs ucuzdu indirim de 12 tl