Çözüldü Apex Legends Beeb sesi artık gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hile bir bağımlılıktır
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba

Apex Legends Hilesi

Her şey normal gözüküyor ama artık hile bende çalışmıyor
Eskiden oyun açılırken Beeb sesi gelirdi ve kullanırdım
Şimdi ise beeb sesine kadar her şey iyi, ama beeb sesi gelmiyor
Hile de çalışmıyor

Önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Çözüm
Selamlar, apex legends tagından yola çıkarak yazıyorum konuya hangi hileden bahsettiğinizi eklememişsiniz. Eğer hileyi başlattıktan sonra oyuna girdiğinizde arkada siyah boş bir cmd ekranı açık kalıyorsa hile zaten inject olmamıştır. Bu genellikle windows sürümü ve oynadığınız platformdan kaynaklanıyor. Windows 10 20h2 + windows 11 aralığındaki sürümler için steam üzerinden oynanmasını öneriyoruz bazı kullanıcılarımızda bu denlki hatalar olabiliyor.
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, apex legends tagından yola çıkarak yazıyorum konuya hangi hileden bahsettiğinizi eklememişsiniz. Eğer hileyi başlattıktan sonra oyuna girdiğinizde arkada siyah boş bir cmd ekranı açık kalıyorsa hile zaten inject olmamıştır. Bu genellikle windows sürümü ve oynadığınız platformdan kaynaklanıyor. Windows 10 20h2 + windows 11 aralığındaki sürümler için steam üzerinden oynanmasını öneriyoruz bazı kullanıcılarımızda bu denlki hatalar olabiliyor.

Çözüm
Hile bir bağımlılıktır
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Origin den oynuyorum
Apex Legends Hilesi için açmıştm başlığı

Origin deki hesabımı steam de kullanabiliyorsam dediğiniz gibi steam den deneyeceğim

Bu arada 3 gün önceye kadar Origin den oynuyordum hack ile sorunsuz, yeni oldu böyle

cevaplar için çok teşekkürler

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Origin den oynuyorum
Apex Legends Hilesi için açmıştm başlığı

Origin deki hesabımı steam de kullanabiliyorsam dediğiniz gibi steam den deneyeceğim

Bu arada 3 gün önceye kadar Origin den oynuyordum hack ile sorunsuz, yeni oldu böyle

cevaplar için çok teşekkürler
Birden fazla nedeni olduğunu sanmıyorum muhtemelen windows update atmıştır bu yüzden sorun yaşadınız. Steam'de test edip geri dönüş yaparsanız konuyu kilitleyelim.

Hile bir bağımlılıktır
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar süpersiniz

steam de çalıştı

çok teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...