demek istediğim geniş oynamak istiyorum adamlar daha buyuk gozukuyorEkran büyüklüğü değilmi o dediğin
aynı sorun bende de vardı arkadaşın dediği gibi yaparsan sorunun çözülürvar nvdi kulanıyosan ekran de masaüstü boyutune ayarlama sonra ölçeklendirme tam ekran olucak
ölçeklendirme tam ekranda ama hala olmuyorvar nvdi kulanıyosan ekran de masaüstü boyutune ayarlama sonra ölçeklendirme tam ekran olucak
bunu ve bunun gibi bir çok videoyu denedım olmadı bunun bir programı yokmudur acababunu deneyebilirsin .
reddit ten biraz baktımda genel olarak aynı çözüm yolları biraz daha araştır istersen olmazsa 16:9 devam et.@jwinner buda olmadı reis
reis sen 4:3 oynayabiliromsunreddit ten biraz baktımda genel olarak aynı çözüm yolları biraz daha araştır istersen olmazsa 16:9 devam et.
Ben bayadır oynamıyorum kardeşim oynarkende 16:9 oynuyordum.reis sen 4:3 oynayabiliromsun
reis bir sürü ayar yaptım bir çok video denedim olmadı redditen dahi baktım olmadıayarlarda muhakkak bı yol bulursun kurcala bı kardesım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?