Oyunun Hafıza İşlemleri Easy Anti-Cheat İle Korunduğundan Hafıza Okuma/Yazma İznin Yok Ve O Yüzden Hiçbir İşlem(Hafıza Okuma/Yazma) Uygulayamazsın ile önce Easy Anti-Cheat'ı bypass etmen gerekir.
Oyunun Hafıza İşlemleri Easy Anti-Cheat İle Korunduğundan Hafıza Okuma/Yazma İznin Yok Ve O Yüzden Hiçbir İşlem(Hafıza Okuma/Yazma) Uygulayamazsın ile önce Easy Anti-Cheat'ı bypass etmen gerekir.
Bypass yapmak hakikaten çok zor. İlk önce guided hacking, Daniels Tutorials, Hazard edit gibi kanallarda sınırsız mermi, sınırsız can, wallhack, aimbot, pointer gibi şeylerin tutoriallerini izle. Sonra d3d menu yapmayı öğren. Hilenin özelliklerini d3d menuye yüklersin. DLL Yaparsın dosya türünü. İnject ederek kullanırsın hileni. Bypass içinde Driver Bypass yöntemini ve lsass.exe yöntemini araştırabilirsin.
Bypass yapmak hakikaten çok zor. İlk önce guided hacking, Daniels Tutorials, Hazard edit gibi kanallarda sınırsız mermi, sınırsız can, wallhack, aimbot, pointer gibi şeylerin tutoriallerini izle. Sonra d3d menu yapmayı öğren. Hilenin özelliklerini d3d menuye yüklersin. DLL Yaparsın dosya türünü. İnject ederek kullanırsın hileni. Bypass içinde Driver Bypass yöntemini ve lsass.exe yöntemini araştırabilirsin.
Kullandığım hilelerden biri kendi dosyasını SteamOverlay olarak bypass etmişti görev yöneticisinde öyle yazıyordu
Tavsiyelerin için sağol Daniel dışındaki kanalları takip ediyorum.
Post automatically merged:
Aynı kodları assault cube için çalıştırdım (Offset ve pencere adı değiştim tabi) Ama yinede 0 olarak çekiyor hâla sorunu anlamış değilim assault cube için de mi bypass yapmamız gerek ?
Aynı kodları assault cube için çalıştırdım (Offset ve pencere adı değiştim tabi) Ama yinede 0 olarak çekiyor hâla sorunu anlamış değilim assault cube için de mi bypass yapmamız gerek ?[/QUOTE]
Assault Cube İçin Bypass'a Gerek Yoktur Özelden DCni Yazrsan Yardımcı Olabilirim