OyApexden banlanmıştım yaptırım sebebi ile hiç bir sebep yok ve durumda belli deil sadece client ban olarak geçiyor hwid ban attı sanırım nasıl banı kaldırabilirim yada bunun için bir spoof var mıdır
pcden sildim ama tekrar indirmek istiyorum ama oyun 90 gb indirip boşa indirmiş olmiyayım diyorum ne yapmamı önerirsiniz?
Apexin anti cheat i eac miş bizim sitede bulunan spooferlada kaldırabilirsinApexden banlanmıştım yaptırım sebebi ile hiç bir sebep yok ve durumda belli deil sadece client ban olarak geçiyor hwid ban attı sanırım nasıl banı kaldırabilirim yada bunun için bir spoof var mıdır
pcden sildim ama tekrar indirmek istiyorum ama oyun 90 gb indirip boşa indirmiş olmiyayım diyorum ne yapmamı önerirsiniz?
spof at sorna format at bidaha indirApexden banlanmıştım yaptırım sebebi ile hiç bir sebep yok ve durumda belli deil sadece client ban olarak geçiyor hwid ban attı sanırım nasıl banı kaldırabilirim yada bunun için bir spoof var mıdır
süresiz ban yemiş hesabınForumda ki hileyi açmıştım bir kaç kere falanda ama apex supportla konuştugumdada bir kanıtlama durumu yok yani bir ss falan sohbetde küfür etmiştim ondan dolayıda ban yedim galiba çünkü apex küfürdende banlıyor yani ban historyde hiç bir durum yok sadece "sanction" yazıyor ve açılma tarihi gibi bir şeyde yok durumdada bir şey yazmıyor sadece bu yazıyor bu demek hwid ban mı oluyor yoksa? Ve mailde bana hiç bir şekilde kaldırmıyacağız banı diyor
çalışmıyor apexte bizim forumdaki spofOy
Apexin anti cheat i eac miş bizim sitede bulunan spooferlada kaldırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?