Anyways
Süper Üye
Şahsen ben o kadar düştüğünü zannetmiyorum belki Türkiye de çok oynanmıyor olabilir zaten oynanılıyor da neyse yurt dışında ciddi anlamda iyi oynanıyor. Bizimkiler anca pubg mobile oynasın ikisi de bedava ama kalite farkı olarak apex işte bunu anlatmak biraz zor.
Oyuna içerik getirilmiyor güncelemeler Löl'ün güncelemesi gibi hasar azaltıp yükseltip yeni hero mantıgı ve sezon 1 battle pass çok kötüydü skinler legenrdy ile en kötü skinin arasında fark yoktu vs vsNeden böyle bu oyun anlayan var mı açıklayabilir mi ?
Eyvallah hocam teşekkürler.Katılıyorum eline sağlık güzel açıklama reis
Bütün Oyunlar Aynı Resmen Özgün Olana Gidiyor MilletNeden böyle bu oyun anlayan var mı açıklayabilir mi ?
Bütün Oyunlar Aynı Resmen Özgün Olana Gidiyor Millet
Bir Oyuna PASS Gelir, Diğerlerine de Gelir
Bir Oyuna Battle Royale modu Gelir, Diğerlerine de Gelir
Bir OyunaGelir, Diğerlerine de GelirFalan Filan
(bence olay bundan ibaret)
pubg rakip çıkmazzamanın'da yazıp durdular PUBG'ye rakip olucak vs noldu şimdi ?
Genel istatistikler bunlar 'Dünya çapında'Şahsen ben o kadar düştüğünü zannetmiyorum belki Türkiye de çok oynanmıyor olabilir zaten oynanılıyor da neyse yurt dışında ciddi anlamda iyi oynanıyor. Bizimkiler anca pubg mobile oynasın ikisi de bedava ama kalite farkı olarak apex işte bunu anlatmak biraz zor.
Pubg Lite çıktı sonuçtaŞahsen ben o kadar düştüğünü zannetmiyorum belki Türkiye de çok oynanmıyor olabilir zaten oynanılıyor da neyse yurt dışında ciddi anlamda iyi oynanıyor. Bizimkiler anca pubg mobile oynasın ikisi de bedava ama kalite farkı olarak apex işte bunu anlatmak biraz zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?