- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Biz hileyi steam için yaptık, originste aynı clienttir diye düşündük sanırsam farklı. Dilerseniz steamden indirip deneyin oyunu.Origin platformu üzerinden oynuyorum beep seside gelmemekde.
tamam bi deniyim sürümüm 1809 onla alakalı değildir umarımBiz hileyi steam için yaptık, originste aynı clienttir diye düşündük sanırsam farklı. Dilerseniz steamden indirip deneyin oyunu.
Hayır, herhangi bir şekilde sürümünüzle alakalı olduğunu sanmıyorum. Sürümünüzle alakalı bir problem olsaydı zaten en başta program 0x1 yerine driver ile ilgili bir hata verirdi.tamam bi deniyim sürümüm 1809 onla alakalı değildir umarım
şimdi steam e kurdum aynı hata bu sefer oyuna girerken kapanıyor hilede sorun olabilirmi acaba?Hayır, herhangi bir şekilde sürümünüzle alakalı olduğunu sanmıyorum. Sürümünüzle alakalı bir problem olsaydı zaten en başta program 0x1 yerine driver ile ilgili bir hata verirdi.
Hilesiz girdiğinizde oyuna girerken kapanıyor mu ? Ek olarak oyuna girerken ki kastınız nedir. Maç bulduğu zaman mı yoksa oyun ilk açıldığında mı çöküyor.şimdi steam e kurdum aynı hata bu sefer oyuna girerken kapanıyor hilede sorun olabilirmi acaba?
hilesiz girerken oyun kapanmıyor hilede oyunu acın diyor oyunu acıyorum siyah erkana geciyorum apex legends ekranına geliyor origin hesabınızı girin diyor lobi değil o ekranda işte ekapanıyor cmd ekranıHilesiz girdiğinizde oyuna girerken kapanıyor mu ? Ek olarak oyuna girerken ki kastınız nedir. Maç bulduğu zaman mı yoksa oyun ilk açıldığında mı çöküyor.
Oyun mu kapanıyor cmd ekranı mı kapanıyor ? Beep sesi duyuyor musunuz ?hilesiz girerken oyun kapanmıyor hilede oyunu acın diyor oyunu acıyorum siyah erkana geciyorum apex legends ekranına geliyor origin hesabınızı girin diyor lobi değil o ekranda işte ekapanıyor cmd ekranı
oyun kapanmıyor. cmd ekranı kapanıyor birde beep sesi gelmiyor 1 kere bile duymadım o sesi daha.Oyun mu kapanıyor cmd ekranı mı kapanıyor ? Beep sesi duyuyor musunuz ?
Ses ayarlarından sistem seslerini açmayı deneyebilirsiniz. Eğer cmd kendiliğinden kapanıyorsa hile olmuş demektir zaten. Oyun içine girip bakınoyun kapanmıyor. cmd ekranı kapanıyor birde beep sesi gelmiyor 1 kere bile duymadım o sesi daha.
Beep sesi geldi hile calıstı galiba ama daha başlangıcı geçmeden hesap ban yemişSes ayarlarından sistem seslerini açmayı deneyebilirsiniz. Eğer cmd kendiliğinden kapanıyorsa hile olmuş demektir zaten. Oyun içine girip bakın
Hayır bilmiyorum. Ban yediyseniz zaten hwid banlısınız demektirBeep sesi geldi hile calıstı galiba ama daha başlangıcı geçmeden hesap ban yemişyada hwid banım var steamde başka origin hesabıyla girmeyi biliyormusunuz sizide çok yordum kusura bakmayın
yeni steam hesabında deniyorum tekrar ban yersem sağlık olsun. yinede yardımlarınız icin teşekkür ederim.Hayır bilmiyorum. Ban yediyseniz zaten hwid banlısınız demektir
Apex hwid ban atıyor. Hilemiz şuan tamamen undetected. Eğer detected olsaydı zaten paylaşmazdık, paylaştıktan sonra detected olsaydı konuyu kilitleyip kapatırdık. Belli ki daha önceden bilgisayarınızda Apex Legends'te hile açmışsınız ve hwid ban yemişsiniz. Yeni hesap açmanızın bir önemi yok, tekrardan ban yiyeceksiniz.yeni steam hesabında deniyorum tekrar ban yersem sağlık olsun. yinede yardımlarınız icin teşekkür ederim.
I've been using it for 2 days and I haven't seen any problems, you may have used something different.
Need confirmed membership to run cheat ^^soo nice
i too got the same errorError 0x1 hatası veriyor
u need to have more than 50 commentscan u give me confirm member plsss
uninstall vanguard and disable all antivirus this fixed for me
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?