Çözüldü Apex legends hile açılmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Apex de herşey kapalı fakat hala bu sorunu alıyorum neden olabilir vanguard faceit yok antivirüs de kapalı neden olabilir acaba lütfen yardım edin.

"çözümü: Sisteminizde Vanguard / Faceit varsa kapatınız ya da siliniz. Antivirus programınız açıksa kapatınız. Sisteminizi yeniden başlatınız. Press any key to continue"

yapmama rağman hala bu sorun.

Çözüm
-Win 11 mi kullanıyorsun? Eğer win10 kullanıyorsan 10'a geçmelisin.
-Görev yöneticisinden kontrol ederek antivirüs programlarının arkaplanda çalışmasını engelleyiniz,görevi sonlandırınız ve başlangıçta açılan uygulamaları etkinleştirmedi olarak ayarlayınız.
-Daha önce hileyi açtıysan veya çalıştırabildiysen ve istemci güncellemesi sonucu hile açılmamaya başladıysa eski ayarları tekrar yapınız.
-Apex legends'de güncelleme geldiyse hile açılmayabilir güncellleme gerekir bunun için.
-Temp klasörlerini temizleyiniz.
"Aynı sorunları yaşamaya devam ediyorsanız eğer modlara danışabilirsiniz."
İyi forumlar.
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
-Win 11 mi kullanıyorsun? Eğer win10 kullanıyorsan 10'a geçmelisin.
-Görev yöneticisinden kontrol ederek antivirüs programlarının arkaplanda çalışmasını engelleyiniz,görevi sonlandırınız ve başlangıçta açılan uygulamaları etkinleştirmedi olarak ayarlayınız.
-Daha önce hileyi açtıysan veya çalıştırabildiysen ve istemci güncellemesi sonucu hile açılmamaya başladıysa eski ayarları tekrar yapınız.
-Apex legends'de güncelleme geldiyse hile açılmayabilir güncellleme gerekir bunun için.
-Temp klasörlerini temizleyiniz.
"Aynı sorunları yaşamaya devam ediyorsanız eğer modlara danışabilirsiniz."
İyi forumlar.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Apex de herşey kapalı fakat hala bu sorunu alıyorum neden olabilir vanguard faceit yok antivirüs de kapalı neden olabilir acaba lütfen yardım edin.

"çözümü: Sisteminizde Vanguard / Faceit varsa kapatınız ya da siliniz. Antivirus programınız açıksa kapatınız. Sisteminizi yeniden başlatınız. Press any key to continue"

yapmama rağman hala bu sorun.
valorant varsa sil güvendik duvarını komple kapat antivirüs programı varsa ayrıyeten onu da kapat ve ya sil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...