Arkadaşlar merhaba, herkese iyi forumlar dilerim. Apex Legends için bir süredir aktif kullanabileceğim bir hile aramaktayım. Ücretsiz hile de bulamıyorum maalesef hiçbir yerde. Memory Hackers ekibinden, forumda halihazırda bulunan hile için bir güncelleme çalışması yapan var mı acaba? Ayrıca kullanabileceğim hile önerisi olan var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
abi ben 8 ay bekledim güncelleme gelmedi, belki birgün canımadminlerim bi süpriz yaparlar öyle gelir. Onun dışında @uhpep ücretli apex hilesi satıyodu diye biliyorum, düşünürsen yazarsın ona.
ben bi ara proofcore kullanmıştım hiç dt olduğunu da görmedim ama aylık ücreti 50 dolar falan, apex hileleri türkiye için bir tık pahalı maalesef biraz daha araştırırsan aylık 30-35 dolar civarına işini görecek hileler bulabilirsin
hocam zamanında site üzerinde vardı fakat sanırım güncellenmiyor... apex üzerinde hilelerin fiyatları genelde baya tuzlu ufak bir araştırma sonucu güzel undetected bir hile bulabilirsin aylık 50 dolar civarına.