Çözüldü Apex Legends Hilesinde sorun Yaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DedXec
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Screenshot_1.png
Bu Tam olarak nasıl çözülür? sürücülerim güncel windows güncel hersey güncel acaba bunun nedeni nedir?

Çözüm
windows defenderi kaldırsanız exploit protection kısmını açamazsınız tekrar aktive edip açmanız lazım ama defender açıksa exploit protectionu kapalı yapıp deneyin düzelecektir tabi artı olarak discordu oyun için açın vanguad varsada kapatın hepsini yapıp deneyin
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
windows defenderi kaldırsanız exploit protection kısmını açamazsınız tekrar aktive edip açmanız lazım ama defender açıksa exploit protectionu kapalı yapıp deneyin düzelecektir tabi artı olarak discordu oyun için açın vanguad varsada kapatın hepsini yapıp deneyin

Çözüm
DedXec
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
peki oldu ancak hile aktif edildi oyuna geç dediginde oyunu açıyorum anında mavi ekran yiyorum bunun sebebi ne çıldırıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...