Çözüldü Apex Legends HWID ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Apexde hwid bandan kurtulmak için yeni bir hdd alsam işe yarar mı ? anakart seri numaralarını değiştirdim format vb mac spoofladım hala aynı ücretli spooferlar denedim hdd seri numaram değiştiği zaman ban yemiyorum çalışıyor. Yeni bir hdd alsam sorun çözülür mü bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim. (yorum kasmak için yazmayın raporlarım.)

Çözüm
Apexde hwid bandan kurtulmak için yeni bir hdd alsam işe yarar mı ? anakart seri numaralarını değiştirdim format vb mac spoofladım hala aynı ücretli spooferlar denedim hdd seri numaram değiştiği zaman ban yemiyorum çalışıyor. Yeni bir hdd alsam sorun çözülür mü bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim. (yorum kasmak için yazmayın raporlarım.)
Hocam sitede spooferi var :D
https://memoryhackers.org/konular/battleye-easy-anti-cheat-spoofer-2021.188584/
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka hwıd banları için bios falan güncellemen lazım belli bir ücrete yapanlar var bu isi tanıdıgım var yani benim

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam sitede spooferi var :D
https://memoryhackers.org/konular/battleye-easy-anti-cheat-spoofer-2021.188584/

Çözüm
Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
orda farkındaysan bir çok oyunun spooferi var sadece apex çalışmıyor diye konunun başlığını çalışmıyor yapacak değiller dimi ?
Apexte çalışmadığı belirtilebilir :)
Dediğimi yanlış anlamışsınız.
Apexin isminin oradan kaldırılması gerektiğinden bahsediyordum.
Neyse konudan saptık, uzatmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...