Onaylı Üye
evet hocam sorun sadece apexde var valorant falan +230 csde aynı şekilde bu sorun sadece bu oyunda oluyorSadece apex'de mi bu sorunu yaşıyorsunuz ve bir hazır sistem laptop kullanıcısı mısınız?
bir de sistem hazır evet monster tulparevet hocam sorun sadece apexde var valorant falan +230 csde aynı şekilde bu sorun sadece bu oyunda oluyor
Nvdia merkezinden oyunu başlatmayı da deneyebilirsin direkt olarak harici ekran kartını görecektir. Bu arada çalıştır kısmından dxdiag'ı açıp ss atman mümkün mü sekmelerinHocam bilgisayar ayarlarına iyice bakmanızı öneririm muhtemelen intelin ekran kartını kullanıyor oyunda o yüzden düşük fps alıyorsundur.
Bilmediğin çok açık, gayet yeterli bir işlemci.i710th nasıl bir işlemci bilmiyorum galiba laptop işlemcisi yetersiz gibi.
Isınmadan kaynaklı bu kadar fps düşüşü olmaz yanlış bilgilendirme yapmayınısınmadan kaynaklı olabilir
Apex legends oyunu hakkında pek bi bilgim yok ama intelin ekran kartını kullanıyor olabilirsiniz. Bi ona göz atmanızı öneririm ve işlemci kullanan oyun ise eğer msconfig yazıp önyüklemeye basıp ardından gelişmiş seçeneklere basın. çıkan kutucuğun üst tarafında işlemci sayısı vardır onu tik haline alın ve en aşağıdaki seçeneğine basın ve yeniden başlatın. Eğer işlemci dayalı oyunsa fps artışınız olabilir. Bu işlem , işlemcinizin tüm çekirdeklerini aktif halde kullanmanıza yarararkadaşlar selam,
rtx 2060 ekran kartı 16 ram 512 ssd (yer çok) i710th işlemci leptop cihazımda her oyunda 200 üzeri fps alırken apexde saçma salak bir ton grafik düşürme ayarıyla maks 40 a çıkabiliyorum o da fightda falan 20 hatta 10 lara düşüyor. millet 1050ti ile 60 fps sabitleyip oynuyor. sizce bu sorunu nasıl çözebilirim. YouTube da gördüğüm bütün sistem performansı arttırma işlemlerini yaptım. oyun içi grafikler de rezil durumda. teşekkürler.
bu yöntemle 60a çekebildim daha önce manuel olarak aldığımda geri dönüyordu bu ayarlara oyunu açınca şimdi stabil rtx ile çalışıyor pc teşekkürler temelde sorunu çözdük ama hala 100+fps alabileceğim ayarı kovalıyorum.Dahili ekran kartınız var mı intelin vs. Oyunu onunla açıyor olabilirburada ki yolu takip edin. Eğer dahili ekran kartınız yoksa da nvdia denetim masasısında oyunun bütün yetkilerini vs tikleri işaretleyip deneyin
o ayarların hepsini kapattım ve 10lara düştü fps grafik ayarlarını ful dibe çekme sistemin iyiyse yoksa sadece işlemciye yük biner grafik kartı ile dengele dedi bi arkadaş uyguladım dediğini gerçekten fark ediyor ayarları hafif açınca fps yükseldi.vsync kapatmayı denedin mi?
Nvdia merkezinden oyunu başlatmayı da deneyebilirsin direkt olarak harici ekran kartını görecektir. Bu arada çalıştır kısmından dxdiag'ı açıp ss atman mümkün mü sekmelerin
bu yöntemle 60a çekebildim daha önce manuel olarak aldığımda geri dönüyordu bu ayarlara oyunu açınca şimdi stabil rtx ile çalışıyor pc teşekkürler temelde sorunu çözdük ama hala 100+fps alabileceğim ayarı kovalıyorum.
Post automatically merged:
o ayarların hepsini kapattım ve 10lara düştü fps grafik ayarlarını ful dibe çekme sistemin iyiyse yoksa sadece işlemciye yük biner grafik kartı ile dengele dedi bi arkadaş uyguladım dediğini gerçekten fark ediyor ayarları hafif açınca fps yükseldi.
Post automatically merged:
kankam ayarlarla oynayıp yükseltip alçaltamazdım diye düşünüyorum öyle olsaAşırı ısınmadan ya da ekran kartı fps kısıtlaması olabilir
bu ayarları intelden ayrı nvidiadan ayrı oyun içinde ayrı düzenliyorum kafam çok karıştı acaba sorun bunların birbirinin ayarlarını düzeltmesi falan mı diye düşünmeye başladımçok büyük bi ihtimalle apu gpu ile oynuyorsun oyunu nvidia veya pc ayarlarından değiştirebilirsin
malesef knkarkadaşlar selam,
rtx 2060 ekran kartı 16 ram 512 ssd (yer çok) i710th sistemi leptop cihazında 200 üzeri fps apexde saçma salak bir ton görüntü ayarıyla maks 40 a çıkabiliyorum o da kavga falan 20 hatta 10 lara görüntüsü. darı 1050ti ile 60 fps sabitleyip oynuyor. sizce bu sorunu nasıl çözebilirim. YouTube da bütün sistem başarılarını benimsemişler. oyun içi görünümü de rezil durumda. teşekkürler.
evet knkm sorun apexde sadece 50 fps üstüne cıkamadım hala. bu arkadaşların tavsiyelerini uyguladım çoğu hatrı sayılır düzeltmeler yaptı hatta uçaktayken ve atlarken 140 fps falan yere iniyorsun koşuyorsun biraz 50 lere düşüyor gerçekten anlamıyorum nasıl bi sorun buna sebep oluyor.sistem isteyen başka ne oyunlar oynuyorsun 200 üstü alıyorum demişsin sadece apex de mi sorun o anlamda soruyorum
sende de aynısı oldu ve format atınca çözüldü mü?hocam ne yaparsam yapayım çözemedim çözüm format
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?