Apex Legends Mobile hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Apex Legends Mobile versiyonu çıkmış, denedim biraz ama pek hoş olmamış kontrolleri. En azından bana rahat gelmedi, deneyeniniz oldu mu?

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka ben beğendim diyebilirim ama çok aşırı sarmadı ama vakit öldürmek için oynanabilir

R Zoro
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ilk girişleri hoşuma gitti daha sonra bir el normal oyun attım ama sarmadı mobil oyunucusu değilim biraz ızorlandım

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben zaten normalde de mobil oyun oynamıyorum, bir de apexinkiler -extra hızlı oyun olduğu için- daha zor geldi

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Xioami Redmi Note 10 4gb ram telefonda oynayanlar için yüksek ayarda kasma olmaz. Optimizasyonu çok iyi. Oynayış harika. Vuruş hissi olarak pubgye kıyasla aşırı iyi ve tok hissettiriyor. Bu oyun baya yükselir gibi geliyor.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yani güzel olmuş ama biraz daha geliştirebilirler.Oyunda buglar çok fazla , onunda nedeni bilirsiniz işte yeni çıktığı için

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
güzel olcak gibi görünüyor oyun zaten başarılı mobildede başarılı olur diye düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ilk girişleri hoşuma gitti daha sonra bir el normal oyun attım ama sarmadı mobil oyunucusu değilim biraz ızorlandım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arada girip vakit geçirmeye takılıyorum uzun süreli sarmıyo ama

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
ben pek beğenmedim telefonumdan alakılı olabilirir ama optimazasyon sorunu var gibi geldi
iphone7S

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bence mobil için kafi oyun yarım saat 1 saat takılmalık vakit geçirmek için ideal bi oyun olmuş

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Mobilini henüz test etmedim ama bilgisayar versiyonunu yıllardır oynuyorum, bilgisayarda bile bu denli zor olan bu oyun mobilcilerin canını epey sıkar çok hareketli olduğundan hiçbir zaman dokunmatik ekran klavye ve mouse'un hızına yetişemez diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...