6 Şub 2022 #1 sorun2002 Süper Üye Katılım 11 Eyl 2020 Mesajlar 769 Çözümler 1 Tepki puanı 41 Ödüller 7 Yaş 26 5 HİZMET YILI arkadaşalr apexde sitede no recoil çalışmıyor sanırım yada benmi çalıştıramadım ve ım bot varmı extra olarak ?
arkadaşalr apexde sitede no recoil çalışmıyor sanırım yada benmi çalıştıramadım ve ım bot varmı extra olarak ?
Çözüm P P Peanut41 7 Şub 2022 sorun2002' Alıntı: hayır acıyorum fakat çalışmıyor sadece wall calısıyor no recol şarşör değiştirme yanlış bilmyiorsam çalışmadıgına eminim Genişletmek için tıklayın ... No Recoil silahın sekmemesi demek. Eğer silahın sıkarken sekmiyorsa doğru çalışıyor.
sorun2002' Alıntı: hayır acıyorum fakat çalışmıyor sadece wall calısıyor no recol şarşör değiştirme yanlış bilmyiorsam çalışmadıgına eminim Genişletmek için tıklayın ... No Recoil silahın sekmemesi demek. Eğer silahın sıkarken sekmiyorsa doğru çalışıyor.
6 Şub 2022 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI F2 ile aktif ettiğinize emin misiniz ? ayrıca ım bot dediğiniz şey nedir ? Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Şub 2022 #3 utassu Uzman Üye Katılım 18 Nis 2019 Mesajlar 256 Tepki puanı 7 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI oyunu açmadan önce no recoili açtığınıza emin olun Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Şub 2022 #4 stormanql Ultra Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 1,883 Çözümler 46 Tepki puanı 289 Ödüller 10 Yaş 45 7 HİZMET YILI Hileyi açmadan önce no recoil f2 yapın sanırım görmediniz veya unuttunuz Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Şub 2022 Konuyu başlatan #5 sorun2002 Süper Üye Katılım 11 Eyl 2020 Mesajlar 769 Çözümler 1 Tepki puanı 41 Ödüller 7 Yaş 26 5 HİZMET YILI stormanql' Alıntı: Hileyi açmadan önce no recoil f2 yapın sanırım görmediniz veya unuttunuz Genişletmek için tıklayın ... hayır acıyorum fakat çalışmıyor sadece wall calısıyor no recol şarşör değiştirme yanlış bilmyiorsam çalışmadıgına eminim Oyla 0 Olumsuz oyla
stormanql' Alıntı: Hileyi açmadan önce no recoil f2 yapın sanırım görmediniz veya unuttunuz Genişletmek için tıklayın ... hayır acıyorum fakat çalışmıyor sadece wall calısıyor no recol şarşör değiştirme yanlış bilmyiorsam çalışmadıgına eminim
7 Şub 2022 #6 Peanut41 P 20 Süper Üye Katılım 17 Ağu 2021 Mesajlar 796 Çözümler 13 Tepki puanı 67 Ödüller 4 Yaş 24 4 HİZMET YILI sorun2002' Alıntı: hayır acıyorum fakat çalışmıyor sadece wall calısıyor no recol şarşör değiştirme yanlış bilmyiorsam çalışmadıgına eminim Genişletmek için tıklayın ... No Recoil silahın sekmemesi demek. Eğer silahın sıkarken sekmiyorsa doğru çalışıyor. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
sorun2002' Alıntı: hayır acıyorum fakat çalışmıyor sadece wall calısıyor no recol şarşör değiştirme yanlış bilmyiorsam çalışmadıgına eminim Genişletmek için tıklayın ... No Recoil silahın sekmemesi demek. Eğer silahın sıkarken sekmiyorsa doğru çalışıyor.
7 Şub 2022 Yasaklandı #7 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI sorun2002' Alıntı: hayır acıyorum fakat çalışmıyor sadece wall calısıyor no recol şarşör değiştirme yanlış bilmyiorsam çalışmadıgına eminim Genişletmek için tıklayın ... Hocam ne recoil silahınızın ateş ederken sekmemesine yardımcı olur. Sizin bahsettiğiniz şey no reload buda hilede olmayan bir özelliktir yani hilede bir problem yaşamıyorsunuz hile ve özellikleri problemsiz çalışıyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
sorun2002' Alıntı: hayır acıyorum fakat çalışmıyor sadece wall calısıyor no recol şarşör değiştirme yanlış bilmyiorsam çalışmadıgına eminim Genişletmek için tıklayın ... Hocam ne recoil silahınızın ateş ederken sekmemesine yardımcı olur. Sizin bahsettiğiniz şey no reload buda hilede olmayan bir özelliktir yani hilede bir problem yaşamıyorsunuz hile ve özellikleri problemsiz çalışıyor.