Çalışmıyor Apex Legends No Recoil - Recoil Reducer - Season 19 Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar, uzun suredir kullandigim ve ban yemedigim no recoil makrosunu paylasacagim. Kullanımı gayet basit anlatima basliyorum.

virustotal.jpg

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

How To Use
Oncelikle yukaridaki indirme linklerinden autohotkey ve makroyu indirin. Makroyu kullanmak icin autohotkey gerekli. AutoHotkeyi kurduktan sonra indirdiğiniz makroyu rar dosyasindan cikartin, icindeki ahk adli klasore oradan da src adli klasore girin. Gui.ahk'yi acin ve oradan oyun icin sens'inizi ayarlayin, eger sadece Scope acikken calismasini isterseniz ads only ayarinin tikini acabilirsiniz. Gold Optics ayari ise catisma sirasinda imlecin rakibi takip etmesine yardimci oluyor, ancak pek iyi calismiyor. Eğer renk koru modu kullanıyorsanız da onu da secmeyi unutmayin. Ayarlarinizi yaptiktan sonra save and run diyin ve apexmaster.ahk'yi calistirin. Her seferinde bunlari yapmaniza gerek yok, gui'den tek sefer ayarladiktan sonra sadece apexmaster.ahk'yi calistirarak makroyu aktif edebilirsiniz.

Gui Menusu bu sekilde.
Screenshot_1.png

Apexmaster.ahk'yi calistirdiktan sonra boyle bir sekme gelecek karsiniza. Bu aktif oldugu anlamina geliyor. Tamama basip kapatmayi unutmayin, tamama basmazsanız bazen aktif hale gelmeyebiliyor. Tamama basıp kapattıktan sonra hile aktif hale geldi.

ct2na42-3586196292-png.png

notlar.jpg

src klasorundeki hyde.dll ve hyde64.dll dosyalarini antivirusunuz virus olarak algilayabilir, bunlarin kesinlikle silinmemesi lazim. bu 2 dosya scripti gizleme gorevi goruyorlar. silinirse de internetten tekrar indirebilirsiniz.

NOT: Arkadaslar bu tamamen 0 sekme yapmiyor, sadece olabildiğince recoil'i azaltiyor, anlarsınız zaten. Kullandığınız sense göre ise aldığınız sonuç farklı olabilir.

NOT: Eğer Windows 11 kullanıyorsanız ve çalışmıyorsa oyunu çerçevesiz tam ekranda açmayı deneyin.

NOT: Arkadaslar onceden bu hile hakkında ban yedirtiyor hakkında soylentiler vardi cunku easyanticheat mouse algilamasina sahip degildi ve yeni getirmislerdi. Ancak suan hala kullanmaktayim ve ban yedirmemekte.
EN: Friends, there were rumors about getting banned about this cheat before because easyantiticheat didn't have mouse detection and they just brought it. However, I am still using it now and it does not get banned.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
OOOOOOHHH. Şu siteye oynadığım iki oyununda hilesi düşmüş. Yaşadım vallahi. Teşekkürler hile için...

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
şu an güncel mi banlatıyor mu
2 yildir kullaniyorum ve banlatmiyor.
Post automatically merged:

OOOOOOHHH. Şu siteye oynadığım iki oyununda hilesi düşmüş. Yaşadım vallahi. Teşekkürler hile için...
you say you have been using this ahk macro for a long time.
I'm so interested in using it on a new account
<3 ty

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
hocam bende işe yaramadı dediklerini harfiyen yaptım ama recoil atmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ben de uzun süre kullandım githubdan bulmuştum sıkıntı çıkmıyor arkadaslar

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sitede bunun benzeri vardı onu bıraktım bunu kullanacağım artık

Patrick Bateman
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
this is reuploaded and is detected now ahk is detected on apex now dont use it unless you want to get banned

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
aktif bir şekilde kullanan varmı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...