tabiki oynanıır kardeşim gerek görübtü olsun gerek yetenek kabiliyeti olsun güzel bir oyun takım arkaaşlarını toplayıp girebileceğin sayılı fps oyunlardan bir tanesi ama biraz tilt edici yönleri var ama alışırsın
apex legends in atmosferi harika cok hareketli hızlı bir oyun animasyonlarıda cok güzel hoş acok tatlı mükemmel bir oyun oynanır tabikide tavsiye ederim.
hocam ben cok onyargili yaklasmistim oyuna, cok hizli cok seri bir oyundur ama bir sure oynayıp alistiktan sonra gercektn keyifli vakit gecirebilecegin bir oyun sadece biraz alisman gerekiyor
Acikcasi season 1de basladim Apex‘i ve halen oynuyorum. Tabiki bi aralar oynamadim genellikte her oyunda bi süre ara verirsin ama her oynadigimda veya uzun süre sonra basladigimda oyunun nekadar sardigini fark ediyorum. Benim bakis acimdan benzeri yok ve son lafim su ki, oynanir düsüncesiz ve uzun süre
apex kaliteli bi oyun kendimde oynuyorum güncel olarak şuan ranked sistemide yeni değişti tam bu zaman başlayıp oyunu kavrayıp güzelce rekabete dahil olabilirsin. octane karakterini sevebilirsin önerimdir.
Oyun çok güzel hızlı, dinamik ve heycanlı.
Önerim kendine bir takım bulman, random girersen şayet; tek başına rushlarlar, alana girmeye korkarlar, kaçmak gerekirken savaşırlar, savaşılacak zaman kaçarlar falan, kanser olursun.