tamam dostum vagus kartını güncellemelisin o kadar
Kenar yumuşatma açtın mı ? vsync açık mı ayarlarını değiştirip dener misin çözünürlük değiştirip dener misin. Bunalrı yap bi bakalım165 hz kontrl ettim dp ile baglı zaten vagus kartı diyenler alay mı ediyor vagus kartı nedir adam en basta alay etti adamlar yorum kasma için vagus kartı yazmıs sdkıojufgıopsdf
herşeyi denedim bide buraya yazayım dedim de sagolun yinedeKenar yumuşatma açtın mı ? vsync açık mı ayarlarını değiştirip dener misin çözünürlük değiştirip dener misin. Bunalrı yap bi bakalım
w11 kaynaklı olabilir mi ? tek aklıma o geliyorekranın 165 hz aldığından emin misin
o izledıgın yayıncılar yayın ıcın ayarlar yapıyolar genelde ondan akıcı gelmıs olabılır digital vibrance açıp deneherşeyi denedim bide buraya yazayım dedim de sagolun yinede
Post automatically merged:
Ekli dosyayı görüntüle 79291
w11 kaynaklı olabilir mi ? tek aklıma o geliyor
kank bios ayarlarıyla ilgili muhtemelenFps 120 165 bandında 165 hz oldugundan 165 e sabitledim fakat twitch yayını bile izlerken 60hz yayın benle aynı fps alan yayıncılarda bile daha akıcı gibi geliyor sebebini bilen varmı 1920x1080 oynuyorum
ekran kartı:msi rsx580 8gb
işlemci:i5 10600
ram:16gb 2666 mhz
anakart: msi mag460 torpedo
dostum yayıncılar canlı yayını sabit 120 fps gibi yaptıkları için sana daha akıcı geliyordur onlara her hangi bir drop girmiyorFps 120 165 bandında 165 hz oldugundan 165 e sabitledim fakat twitch yayını bile izlerken 60hz yayın benle aynı fps alan yayıncılarda bile daha akıcı gibi geliyor sebebini bilen varmı 1920x1080 oynuyorum
ekran kartı:msi rsx580 8gb
işlemci:i5 10600
ram:16gb 2666 mhz
anakart: msi mag460 torpedo
Ayarlar > Ekran > Gelişmiş Görüntü Ayarları > 60hz İse Yükseltiniz. Belki Bu Sebepten İstinaden Bu Durumu Yapıyor Olabilir.herşeyi denedim bide buraya yazayım dedim de sagolun yinede
Post automatically merged:
Ekli dosyayı görüntüle 79291
w11 kaynaklı olabilir mi ? tek aklıma o geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?