Onaylı Üye
maalesef en son yapacağım şey bu olur. Bu görüş açısına çok alıştım ayrıca çok avantajlı yüksek fovda oynamak başka bir önerin var mıfovu düşürebilirsin biraz görüş açısı azalınca fps artma olasılığı olabilir
çözünürlükten feragat edebilrsin dostum belkimaalesef en son yapacağım şey bu olur. Bu görüş açısına çok alıştım ayrıca çok avantajlı yüksek fovda oynamak başka bir önerin var mı
knk çok bir şey değişmiyor denedim onuçözünürlükten feragat edebilrsin dostum belki
knk çok bir şey değişmiyor denedim onu
teşekkür ederimşu video ya bir bakmanı öneririm
rica ederim dikkatlice adımları takip edersen yardımcı olacaktırteşekkür ederim
haberleşelim hocam discord nicki bırakınfov u dsrmek en ıyı cozum su an ama dedıgın gıbı hocam onu da dusrnce cok ta bı anlamı kalmıyor adam goremıosn .. cogu ayarı kapatmak grafıklerı dusurmek ısını cozecektır. grafıkten zıyade oyun performansı ıstıosan bunu mecburen yapmak zorunda kalıo ınsan . bu arada aksamlar bende aktıf olarak oynuyorum eger oynamak ıstersenız haberleselım
Ben bunu yapmıştım 15 20 fps artışı olduşu video ya bir bakmanı öneririm
aynen yaptığı detaylar fps artırmaya gayet yardımcı oluyorBen bunu yapmıştım 15 20 fps artışı oldu
Evet dostum fovu düşürünce görüş açın azaldığı için fpsde yükselme oluyorfovu düşürünce bişey değişiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?