21 Haz 2022 #1 Texz Four T Onaylı Üye Katılım 1 May 2022 Mesajlar 54 Tepki puanı 6 Ödüller 1 Yaş 25 4 HİZMET YILI apex e giriyorum az önce 2 el attım sonra ekran dondu (pc orta halli donma derken pc donmadı oyun dondu) altf4 attım tekrar girdim şimdi matchamking list diyip diyip sonunda server error diyor sorun nedir bidaha olmuştu kendi kendine düzeldi. Ekli dosyalar resim_2022-06-21_185123072.png 849 KB · Görüntüleme: 52 resim_2022-06-21_190130878.png 861.8 KB · Görüntüleme: 38
apex e giriyorum az önce 2 el attım sonra ekran dondu (pc orta halli donma derken pc donmadı oyun dondu) altf4 attım tekrar girdim şimdi matchamking list diyip diyip sonunda server error diyor sorun nedir bidaha olmuştu kendi kendine düzeldi.
Çözüm L L love set us free 21 Haz 2022 Genelde bu sorunlar DNS sorunundan kaynaklanır. Denetim Masası'nı açın. Ağ ve İnternet'e girin. Ağ ve Paylaşım Merkezi'ne tıklayın. Bağlı olduğunuz ağ bağlantısına sağ tıklayın. Özellikler seçeneğine basın. İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4) seçip altındaki "Özellikler" butonuna tıklayın. "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan" seçeneğini işaretleyin. 1. kutuya 8.8.8.8 2. kutuya 8.8.4.4 yazıp kaydete tıklayın Sonrasında CMD'yi yönetici olarak açıp tırnak işareti olmadan şunu yazın " ipconfig /flushdns " Şimdi oyuna girmeyi deneyin aynı sorunla karşılaşırsanız geri bildiriminizi bekliyor olacağım.
Genelde bu sorunlar DNS sorunundan kaynaklanır. Denetim Masası'nı açın. Ağ ve İnternet'e girin. Ağ ve Paylaşım Merkezi'ne tıklayın. Bağlı olduğunuz ağ bağlantısına sağ tıklayın. Özellikler seçeneğine basın. İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4) seçip altındaki "Özellikler" butonuna tıklayın. "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan" seçeneğini işaretleyin. 1. kutuya 8.8.8.8 2. kutuya 8.8.4.4 yazıp kaydete tıklayın Sonrasında CMD'yi yönetici olarak açıp tırnak işareti olmadan şunu yazın " ipconfig /flushdns " Şimdi oyuna girmeyi deneyin aynı sorunla karşılaşırsanız geri bildiriminizi bekliyor olacağım.
21 Haz 2022 #2 mustafacetin00 M Onaylı Üye Katılım 22 Şub 2022 Mesajlar 54 Tepki puanı 7 Ödüller 3 Yaş 30 4 HİZMET YILI Aynı hatayı bende alıyorum. Sebebi nedir yaklaşık 4 gündür problem yaşıyorum... Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Haz 2022 #3 Gktg31 Onaylı Üye Katılım 19 Haz 2022 Mesajlar 55 Tepki puanı 3 Ödüller 2 3 HİZMET YILI internet hızından dolayı olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Haz 2022 #4 Wex2001 W Onaylı Üye Katılım 11 Eyl 2020 Mesajlar 50 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI bakıma almıs olabilirler sen girerken bilemedim bende simdi Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Haz 2022 #5 Rainfarm R Trashware Onaylı Üye Katılım 8 Haz 2022 Mesajlar 83 Çözümler 1 Tepki puanı 11 Ödüller 2 Sosyal 3 HİZMET YILI Çogu kişide oluyor bu hata önerim temiz bi format Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Haz 2022 Konuyu başlatan #6 Texz Four T Onaylı Üye Katılım 1 May 2022 Mesajlar 54 Tepki puanı 6 Ödüller 1 Yaş 25 4 HİZMET YILI canerakdas' Alıntı: Aga Aynisi Benim Arkdasdada var Cozdunuzmu Genişletmek için tıklayın ... malesef saçma bi şekilde girmesini buldum o hatayı alırken screen shot alırken oyuna girdi Post automatically merged: 21 Haz 2022 Wex2001' Alıntı: bakıma almıs olabilirler sen girerken bilemedim bende simdi Genişletmek için tıklayın ... ama az önce çıktım şimdi gene girdim bakım sandim bende ilk başta Oyla 0 Olumsuz oyla
canerakdas' Alıntı: Aga Aynisi Benim Arkdasdada var Cozdunuzmu Genişletmek için tıklayın ... malesef saçma bi şekilde girmesini buldum o hatayı alırken screen shot alırken oyuna girdi Post automatically merged: 21 Haz 2022 Wex2001' Alıntı: bakıma almıs olabilirler sen girerken bilemedim bende simdi Genişletmek için tıklayın ... ama az önce çıktım şimdi gene girdim bakım sandim bende ilk başta
21 Haz 2022 #7 Xoyuncu Ultra Üye Katılım 15 Mar 2020 Mesajlar 1,686 Çözümler 21 Tepki puanı 113 Ödüller 8 Yaş 31 Sosyal 6 HİZMET YILI Ben böyle bir sorunla karşılaşmadım, eğer birlikte oynamak istersen ben hileli gireceğim nick yazman yeterli. Son düzenleme: 21 Haz 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla
Ben böyle bir sorunla karşılaşmadım, eğer birlikte oynamak istersen ben hileli gireceğim nick yazman yeterli.
21 Haz 2022 Yasaklandı #8 love set us free L Přijímám všechno, co mi život dal i vzal. Banlı Üye Katılım 9 Nis 2020 Mesajlar 1,052 Çözümler 150 Tepki puanı 144 Ödüller 3 Sosyal 6 HİZMET YILI Genelde bu sorunlar DNS sorunundan kaynaklanır. Denetim Masası'nı açın. Ağ ve İnternet'e girin. Ağ ve Paylaşım Merkezi'ne tıklayın. Bağlı olduğunuz ağ bağlantısına sağ tıklayın. Özellikler seçeneğine basın. İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4) seçip altındaki "Özellikler" butonuna tıklayın. "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan" seçeneğini işaretleyin. 1. kutuya 8.8.8.8 2. kutuya 8.8.4.4 yazıp kaydete tıklayın Sonrasında CMD'yi yönetici olarak açıp tırnak işareti olmadan şunu yazın " ipconfig /flushdns " Şimdi oyuna girmeyi deneyin aynı sorunla karşılaşırsanız geri bildiriminizi bekliyor olacağım. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Genelde bu sorunlar DNS sorunundan kaynaklanır. Denetim Masası'nı açın. Ağ ve İnternet'e girin. Ağ ve Paylaşım Merkezi'ne tıklayın. Bağlı olduğunuz ağ bağlantısına sağ tıklayın. Özellikler seçeneğine basın. İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4) seçip altındaki "Özellikler" butonuna tıklayın. "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan" seçeneğini işaretleyin. 1. kutuya 8.8.8.8 2. kutuya 8.8.4.4 yazıp kaydete tıklayın Sonrasında CMD'yi yönetici olarak açıp tırnak işareti olmadan şunu yazın " ipconfig /flushdns " Şimdi oyuna girmeyi deneyin aynı sorunla karşılaşırsanız geri bildiriminizi bekliyor olacağım.