- Yasaklandı
-
Ben birazda olsa umutluyum stüdyo dayanacaktır bir yere kadarkırılmıyacak duvar yok bunada hile yazarlar yeni daha elbet yazıcaklar ve farkına varılmıyacak
Hile yapılamayacak oyun yoktur bunu unutmayınHile yapmak , zor gözüküyor.
Benim anlatmak istediğim şey stüdyonun emeği ayrıca ordaki çalışma kastım hilelere karşıPiyasaya yeni sürülen her oyunun ekipleri oyun iyi bir hale gelene kadar 7/24 çalışıyorlar.Oyun güzel ve oynanabilir hale geldiği zamanlar da ise gevşemeye başlıyorlar.
seni anlıyorum kardeşim arkadaş'a cevap verdim sadece hile yapılamıcak oyun yoktur ama firmanın buna karşı alacağı önlemler bilinmezBenim anlatmak istediğim şey stüdyonun emeği ayrıca ordaki çalışma kastım hilelere karşı
misal şöyle bi hile düşün insanların yerini gösteriyor aimbot yok. yerini gösterdikten sonra sen çaktırmadan gidip adamların yerini bulup öldürebilirsin veya sona kalana kadar adamlardan kaçarsın senin hile olduğunu anlıyamazlar. anlarlar şöyle adamlar seni 10 oyun izler 10 oyun izliyecek kadar zamanları olmaz 25milyon kullanıcadan bahsediyoruz 1milyon kişiyi izlese 4 5 sene geçerBen birazda olsa umutluyum stüdyo dayanacaktır bir yere kadar
istediği kadar önlem alsın bundan 2 sene önce crackı yapılmyacak yeni oyun sistemi geliştirdiklerini söyledi oyun firması ancak kırdılar 9 ayın sonunda. yani buna hile mi yazmak zorseni anlıyorum kardeşim arkadaş'a cevap verdim sadece hile yapılamıcak oyun yoktur ama firmanın buna karşı alacağı önlemler bilinmez
Kardeş izleme tekniği olağandkşı programlarla girdiğinde anlamında demiştim sen fiziksel izleme anlamışsınmisal şöyle bi hile düşün insanların yerini gösteriyor aimbot yok. yerini gösterdikten sonra sen çaktırmadan gidip adamların yerini bulup öldürebilirsin veya sona kalana kadar adamlardan kaçarsın senin hile olduğunu anlıyamazlar. anlarlar şöyle adamlar seni 10 oyun izler 10 oyun izliyecek kadar zamanları olmaz 25milyon kullanıcadan bahsediyoruz 1milyon kişiyi izlese 4 5 sene geçer
Post automatically merged:
istediği kadar önlem alsın bundan 2 sene önce crackı yapılmyacak yeni oyun sistemi geliştirdiklerini söyledi oyun firması ancak kırdılar 9 ayın sonunda. yani buna hile mi yazmak zor
Epic games ekibi,oyunu sallamıyor her gün yenilik,düzeltme ekleniyor oyuna.Pubg gibi 2 yıldır optimizasyon sıkıntısı yok.İşi gücü farklı oyunlardan özellik görüp oyuna eklemek.
Apex legend'i oynamadım bilmiyorum ama bu kadar yoğun talep varsa çalışma ekibi işini ciddiye alır.
adam gövde gösterisi yapmış resmenKardeşim hile demo videosu paylaşıldı fakat ortada link yok
oyunu indiremiyorum elim gitmiyor indir yazısınaOYUN güzel mi sizce ona göre indircem
nasil yani para kazaninca saliyorlar mi oyunuPiyasaya yeni sürülen her oyunun ekipleri oyun iyi bir hale gelene kadar 7/24 çalışıyorlar.Oyun güzel ve oynanabilir hale geldiği zamanlar da ise gevşemeye başlıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?