İlk Warzone oyununun tadını alamadım bende hocam. Ki İlk Warzone oyununda Bütün silahları Damascus skinini bile açmıştım. 2.5 haftamı almıştı. Bu şekilde olması üzücü.ben şu anda bile apex oynuyorum warzone 2 iyide oynadım pek sarmadı
İlk Warzone oyunundaki Verdansk haritasını kaldırmamış olsalardı ve ona göre senaryoya devam etmiş olsalardı, bugün Warzone 2.0 çok daha popüler bir oyun olabilirdi. Sezonlar getirip, oyunun içine ettiler açıkçası.iki oyunuda binlerce saat oynadım,actvision çöp bir şirket olduğu ve oyunu yönetemediği için apex,eğer güzel bir planları olsa warzone çok farklı yerlerde olurdu
Grafik olarak kesinlikle warzoneGünümüz Battle Royale oyunlarını bir çoğumuz biliyoruz. Oyun yapısı ve Oynanış bakımından her bir oyun farklı farklı özellik barındırmaktadır. Lakin Listede belirttiğim oyunlar, Hem performans, hem de Grafik açısından TOP noktalara ulaştı. Sizlere göre, Apex Legends mı daha iyidir yoksa COD Warzone 2.0 mı daha iyi bir Battle Royale oyunudur?
wz 2 ye gerek kalmazdiİlk Warzone oyunundaki Verdansk haritasını kaldırmamış olsalardı ve ona göre senaryoya devam etmiş olsalardı, bugün Warzone 2.0 çok daha popüler bir oyun olabilirdi. Sezonlar getirip, oyunun içine ettiler açıkçası.
Kralı demeyelimapexin dinamik movement olaylari oyunu cok zevkli yapiyor battle royalein krali apex su an bence
belli seviyedeki oyuncular cok rahat solo squad oynayabiliyo tabi baya zor bir sey buapex takım oyununa dayalı bir oyun
hangi oyun cikip da apexi silmis unutturmus apex hep vardi hep de anlik oyuncu sayisi yuksek bi oyun belli bi kitlesi var zaten zaten apexin yeni yaptigi aciklamalar oyun ici cesitliligi arttiracak bi ekiple anlasmaya baslamislar iceriklere daha cok kafa yorucak bi ekip almislar apex bi sure daha insanlarin gozunden dusmez benceKralı demeyelimyine bir oyun çıkar bir anda apex'i unutturur. Sonra uğraşmayalım
valorant battle royale bile değil kankavalorant bunlardan iyiydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?