Süper Üye
Bana göre oyun değil amaBildiğiniz üzere bugün Apex Legends'e yeni oyun modu ve yeni legend geldi. Şu anda oyunu güncelliyorum 27,91gb'lik bir yama.
Sizin düşünceleriniz ve deneyimleriniz var ise nedir?
Yabancılarla oynamak sarmıyo ama hile kullanacaksan ve yanında arkadaşın varsa zevkli.Bildiğiniz üzere bugün Apex Legends'e yeni oyun modu ve yeni legend geldi. Şu anda oyunu güncelliyorum 27,91gb'lik bir yama.
Sizin düşünceleriniz ve deneyimleriniz var ise nedir?
Aynen bro ben de heveslendim, yeni oyun modu efsane olmuş tekrar başladımHem yeni legend hem de yeni oyun modu gayet iyi olmuş, oynama hevesi geldi bi şahsen bana.
Kanka orda da çoğu insan gruplaşmış araya dahil olamıyosun ki.Arkadaşları geldiğinde sen git onu alıcaz demeye getiriyolar.turk eksikliginden yakinanlar apex turkiye discord serverinda birlikte oynayacak oyuncular bulabilir. link icin google'a danisabilirsiniz.
anliyorum. benim pek kullandigim biryer degil. varligindan haberi olmayanlari bilgilendireyim istedim.Kanka orda da çoğu insan gruplaşmış araya dahil olamıyosun ki.Arkadaşları geldiğinde sen git onu alıcaz demeye getiriyolar.
Eyw kanka saolasın.anliyorum. benim pek kullandigim biryer degil. varligindan haberi olmayanlari bilgilendireyim istedim.
eger ingilizcen yeterliyse ayni formatta cok cok daha kalabalik olan apex'in kendi discord serveri da var. ben oradan buluyorum takim arkadasi genelde. tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?