Şu an çalışmıyor galiba o .seçkin üye olsam da şu spoofer a ulaşsam apex i özledim
Kings Canyon haritası üzerinde güncellemeler yapılmış büyük ihtimalle optimizasyon sorunu olucak gibi.Güzel ama fps düşürecek bir güncellemeye benziyor.. Bilgilendirme için teşekkürler..''
Bende çok beğendim. kullanışlı gibi duruyorYeni Silahlar Epey Güzelmiş Beğendim
Sonu yok malesefbir güncellemeyi daha yüreğim kaldırmıycak zaten az fps alıyorum
Malesef herkesin ortak problemi.optimizasyon sıkıntı oluyor benim için, fps çok kötü. güncelleme sıknıtı benim için
oyunu hileli oynamama rağmen fps normal 80 üstü alıyorumGüzel ama fps düşürecek bir güncellemeye benziyor.. Bilgilendirme için teşekkürler..''
Yorumlarımızın aksine oyuna yeni gelen Nvdia reflex ve düzeltilen optimizasyon sorunlarıyla birlikte fps artışı sağladı atlarken 50-60 alan biri şu anda 80-90 değerler aldığını rahatlıkla söyleyebilirim. apex sürekli kendini geliştiren bir oyun haksızlık etmişizBen bu güncellemeyle birlikte yüksek ayarlarda 70 fps almaya başladım önceden en düşükte 50 60 arası alırdım
hocam cidden fps artışı varmı.Sırf bu yüzden bırakmak zornuda kalmıştım oyunuYorumlarımızın aksine oyuna yeni gelen Nvdia reflex ve düzeltilen optimizasyon sorunlarıyla birlikte fps artışı sağladı atlarken 50-60 alan biri şu anda 80-90 değerler aldığını rahatlıkla söyleyebilirim. apex sürekli kendini geliştiren bir oyun haksızlık etmişiz
çok yüksek bir fps artışı olmasa da fps artışı var tekrar başlayabilirsinhocam cidden fps artışı varmı.Sırf bu yüzden bırakmak zornuda kalmıştım oyunu
Sistem Olarak Sağlamsın Bunu Yaparsan Epey Daha Yükselir Herhaldeoyunu hileli oynamama rağmen fps normal 80 üstü alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?