- Yasaklandı
-
Ban yemiyormusun?Spoofer seçkin üyelik istiyor nasıl kullandın? Ayrıca buradaki spoofer çalışıyor 4. kez hwid ban yedim hala girebiliyorum her birinde mailime bir daha oyuna erişemeyeceğim yazıyor ama yine oynayabiliyorum.
Hayır ban yemiyorum istediğim kadar oynayabiliyorum dostumBan yemiyormusun?
Bende nasıl kullandı merak ediyorumharbiden 300 mesaj sınırı varken nasıl kullandın o spooferi
Dostum her oyna girdigin spoofer açıyor musun?Hayır ban yemiyorum istediğim kadar oynayabiliyorum dostum
edit: fakat ben detected olan bir hile kullandığım için (farklı bir yerden aldım buradan değil) onu kullandığım zamanlarda ban yiyorum yoksa spoofer çalışıyor.
Evet her oyuna girmeden önce spooferı çalıştırmak gerekiyor.Dostum her oyna girdigin spoofer açıyor musun?
Senin yanlışın var donanım banını format ile çözemezsin. :S Sanal pc kurarak ya da parça değiştirerek. Parça değiştirecen de acaba nereye attı ?bendede olmuştu o sorun genellikle birsürü spoofer denedim hiç biri olmadı çözümü bilgisayarımı sıfırlamakta buldum bilgisayarını sıfırla veya format at düzelecektir yarımdımcı olabildiysem rica ederim.
Ben daha hiç kullanmadım Bİzim spooferiSpoofer seçkin üyelik istiyor nasıl kullandın? Ayrıca buradaki spoofer çalışıyor 4. kez hwid ban yedim hala girebiliyorum her birinde mailime bir daha oyuna erişemeyeceğim yazıyor ama yine oynayabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?