Onaylı Üye
Ücretsiz hile bulamazsın kim ne derse desin.Git kıy paraya 50 60 dolara aylık satıyorlar al eğlencenin tadına bak.
50 60 dolara satilanlar ne kadar guvenli ki. Riske gerek yok benceÜcretsiz hile bulamazsın kim ne derse desin.Git kıy paraya 50 60 dolara aylık satıyorlar al eğlencenin tadına bak.
Memory de varsa güvenlidir gerisinde ücretsizlere sakin girmeyin
Post automatically merged:
50 60 dolara satilanlar ne kadar guvenli ki. Riske gerek yok bence
Ücretsiz eskiden çok vardı ama artık kalmadı çünkü bu easy anti cheat'teki koalaMıdır ayıMıdır nedir, iyice geliştiücretsiz yok kankam bndebayadır araştırıyorum
Ayıptır sorması scam ne demek ?Güncel hileler var fakat aylık 250-300 ₺ civarlarında satıyorlar, onun haricinde free hile yok maalesef.
Parayla da satılan hilelerin çoğu scam, dikkat et.
Ayıptır sorması scam ne demek ?
Ben apex yüzden bir konu açıp daha önce paralı apex hilesi kullanan varmı diye sormuştum, bir süredir kullanıpta sorun yaşamamış kişilerden tavsiye almak için ama kimseden ses seda çıkmadı kimse paralı apex kullanmamış heralde yada mesajı görmediler.
hatta nader'e duyurulur bile yazdım konu başlığına ki görüpte cevap verir belki diye (özelden mesaj nasıl yazılıyor bilmiyorum, bilsem özelden yazıcaktım) belki bildiği güvendiği yerler vardır da, yardımcı olur yol gösterir dedim ama ondan da ses çıkmadı
şu apex oyunu ve hileleri konusu, yılan hikayesi gibi bir türlü bir sonuca ulaşmıyor![]()
Haha katılıyorumayıcık koruyor free imkansız gibi bişey
Bilgi için sağol dostum.Scam, yani aldatmaca.
Site olarak güvenilir bir arayüze sahip fakat hile bulunmayan satıcılar.
Hile arayüzü oluşturup kodlamadan satış yapıyorlar, yani sana hilenin görüntülerini gösteriyorlar fakat sen para ödediğinde sana hile vermiyorlar, çünkü ortada var olan bir hile yok.
Bilgi için sağol dostum.
Umarım bu konuda memoryhackers kurucu ve moderatörleri yardımcı olabilir, bildikleri kullandıkları güvenilir bir yer vardır belki, kimseden ses çıkmadı ama bakalım bekliyorum biri yardımcı olur diye.
Zaten ücretli arıyorum, free artık zor biliyorum anca belki ilerde Apex Mobile çıkarda burda sadece esp'si olabilir.Umarım istediğin gibi bir hile bulursun ama ücretsiz olarak bulabileceğini zannetmiyorum.
Çünkü ücretli haliyle bile bulmak çok zor.