Bende biliyorum . onu istiyorum bende onay sistemini inaktif yapabilirse bir ark görünmez.benım bildiğim bu program okullara bağlı bişey yani bunu yapmak için okul üzerinden giriliyo ve okul üzerinden girmek içinde bi şifre gerek ve bu şifreyi sadece müdür bilir yani eger bi şekilde yapsan bile sistemde senin cihazında gözükür ve şüphelenırler
onun yerine akıllı tahtadan programı sil ben yapmıştım .dBende biliyorum . onu istiyorum bende onay sistemini inaktif yapabilirse bir ark görünmez.
sildikten sonra birsürü oyun indirdik filim felan sonra bi adam geldi güncelleme atcam dedi bi bok bildiği yoktu bişeyler yaptı sonra tahta daha açılmadı sadaslkn (cidden bu oldu) en son bizim bilişim hocası geldi format attı bıraksalardı ubuntu kurcaktım hocalar izin vermedionun yerine akıllı tahtadan programı sil ben yapmıştım .d
Tahtada yönetici hesabı varonun yerine akıllı tahtadan programı sil ben yapmıştım .d
Post automatically merged:
sildikten sonra birsürü oyun indirdik filim felan sonra bi adam geldi güncelleme atcam dedi bi bok bildiği yoktu bişeyler yaptı sonra tahta daha açılmadı sadaslkn (cidden bu oldu) en son bizim bilişim hocası geldi format attı bıraksalardı ubuntu kurcaktım hocalar izin vermedi
internette şifresi var bugün yanlışlıkla kullanıcıyı değiştirdik yan sınıfta tahta açılmıyo şifreyi bilmiyo kimseTahtada yönetici hesabı var
şifresi 1a6!r€n+Tahtada yönetici hesabı var
Hangi imajın şifresi bu ?şifresi 1a6!r€n+
Post automatically merged:
bi ara mal bi adam gelmişti şifreyi gircem diye metin belgesini açık bırakmıştı bizde yazmıştık deftere
Hangi imajlar için canım kardeşim ?admin şifresi tahtadaki
İmaj şifresi değil akıllı tahta daki admin hesabının şifresiHangi imajlar için canım kardeşim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?