Lucypacther uygulamasını çok kullandım telefon kullanımında tavsiye etmem fakat bluestacks ve gameloop a yüklü lisanslama açığı olan oyunlarda çok etkili olan bir program bluestacksın en son sürümde çok iyi işe yarıyorLucky patcher diye bir uygulama var genellikle rootlu çalışıyor fakat roottsuz da çalıştığı oluyor şansa göre ama daha düşük şansın var rootsuz ise telefonun.Herhangi bir şey de gelirse başına sorumlusu yine sen oluyorsun bilgin olsun.İnternette biraz dediğim uygulamayı araştır.
Ben zamanında 3 telefonumda da kullandım hepside rootluydu.İşe yaramadığını görmedim desem yeridir kaliteli uygulama katılıyorum.Lucypacther uygulamasını çok kullandım telefon kullanımında tavsiye etmem fakat bluestacks ve gameloop a yüklü lisanslama açığı olan oyunlarda çok etkili olan bir program bluestacksın en son sürümde çok iyi işe yarıyor
Çok sınırsız para hilesi yaptım bu programla
ben öyle uygulama filan kullanmadan yapmak istiyorum biliyorum bende o uygulamalariLucky patcher diye bir uygulama var genellikle rootlu çalışıyor fakat roottsuz da çalıştığı oluyor şansa göre ama daha düşük şansın var rootsuz ise telefonun.Herhangi bir şey de gelirse başına sorumlusu yine sen oluyorsun bilgin olsun.İnternette biraz dediğim uygulamayı araştır.
önceden kullandim rootlu bir cihazda olmadi çalişmadilucky pathcer kullan ama cihazın rootlu olsun.
biliyorumJava script kodlama dili bilmen gerekiyor.
biliyorumJava script kodlama dili bilmen gerekiyor.
Yani o zaman bir sürü site var aradığın oyunun apksına hile yapıp kullanıma sunan onlara bakabilirsin ama tavsiyem bi virüs programı ile indirmen çünkü çoğu site güvenilir olmuyabiliyor.ben öyle uygulama filan kullanmadan yapmak istiyorum biliyorum bende o uygulamalari
Proramkulanmadan yapmak istiyorsan APK için kod bilmen lazım.ben öyle uygulama filan kullanmadan yapmak istiyorum biliyorum bende o uygulamalari
Post automatically merged:
önceden kullandim rootlu bir cihazda olmadi çalişmadi
biliyorum
biliyorum
biliyorum knkProramkulanmadan yapmak istiyorsan APK için kod bilmen lazım.
bir program kullanmadan ypamak istiyodum ama bunu deniycem pubg mobile olur mu ki?Lucypacther uygulamasını çok kullandım telefon kullanımında tavsiye etmem fakat bluestacks ve gameloop a yüklü lisanslama açığı olan oyunlarda çok etkili olan bir program bluestacksın en son sürümde çok iyi işe yarıyor
Çok sınırsız para hilesi yaptım bu programla
ben kullanıyorum ama telfonum rootlu değil bişey olur mu?lucky pathcer kullan ama cihazın rootlu olsun.
Pubg mobile online oyum olduğu için olmaz sadece degeri değisken offline oyunlarda yapılabilirbiliyorum knk
bir program kullanmadan ypamak istiyodum ama bunu deniycem pubg mobile olur mu ki?
peki ya hem online hem offline oyunlardaPubg mobile online oyum olduğu için olmaz sadece degeri değisken offline oyunlarda yapılabilir
denemek gerekli açığı olan oyunlarda yapılabilirpeki ya hem online hem offline oyunlarda
2 kere neden biliyorum?ben öyle uygulama filan kullanmadan yapmak istiyorum biliyorum bende o uygulamalari
önceden kullandim rootlu bir cihazda olmadi çalişmadi
biliyorum
biliyorum