Onaylı Üye
Merhaba Arkadaşlar Ben Aporlorxl23, Bugün Size Yapmış Olduğum Basit Bir Programı Göstereceğim.Programı Geliştirmeye Çalışıyorum. Önereceğiniz Fikirleriniz Varsa Yazabilrisiniz, Teşekkürler.

Programın Şifreler Bölümündeki 2. Yer Kullanıcı Adına Şifre, Şifreye Kullanıcı Adını Yazıyor.Düzelttim Fakat Programda Şu An O Hata Vardır
Programın İçerisinide :
İlk Girişinizde Sizi Karşılayacak Bir Giriş Formu Not : Programa İlk Girişinizde Kullanıcı Adı Ve Şifre Girmenize Gerek Yoktur. Giriş Yap Buttonuna Basıp Ayarlar Bölümünden Kendinize Kullanıcı Adı Ve Şifre Belirleyebilrsiniz.
Programa Giriş Yaptığınızda İlk Olarak :
1) İnternet Browser
2) Bilgiler Bölümü (Belirlediğiniz Kullanıcı Adı Ve Şifrenizi Gösteren Bir Yer.)
3) Notlar (Buraya Not Alıp Sakayabileceğiniz Bir Alan.)
4) Şifreler (Buraya İse Özel Şifrelerinizi Saklıyıp Güvende Tutabileceğiniz Bir Alan.)
5) Kendinize Kullanıcı Adı Ve Şifre Belirleyebileceğiniz Bir Alan.

İnternet Browserine Girerseniz :
-İnternet Menüsü Açılır İleri, Geri, Sayfayu Yenile, Urlye Git, Tarih, Ve Ayarlar Menüsü Vardır.
Ayarlar Menüsünde :
Ana Sayfayı Değiştirebileceğiniz Bir Yer(İlk Baştaki Ana Sayfa "
Notlar Bölümü (Paneldeki İle Aynı)
Şifreler Bölümü(Paneldeki İle Aynı)
Okudğunuz İçin Teşekkür Ederim.

İndirmek İçin
Virüs Total

Programın Şifreler Bölümündeki 2. Yer Kullanıcı Adına Şifre, Şifreye Kullanıcı Adını Yazıyor.Düzelttim Fakat Programda Şu An O Hata Vardır
Programın İçerisinide :
İlk Girişinizde Sizi Karşılayacak Bir Giriş Formu Not : Programa İlk Girişinizde Kullanıcı Adı Ve Şifre Girmenize Gerek Yoktur. Giriş Yap Buttonuna Basıp Ayarlar Bölümünden Kendinize Kullanıcı Adı Ve Şifre Belirleyebilrsiniz.
Programa Giriş Yaptığınızda İlk Olarak :
1) İnternet Browser
2) Bilgiler Bölümü (Belirlediğiniz Kullanıcı Adı Ve Şifrenizi Gösteren Bir Yer.)
3) Notlar (Buraya Not Alıp Sakayabileceğiniz Bir Alan.)
4) Şifreler (Buraya İse Özel Şifrelerinizi Saklıyıp Güvende Tutabileceğiniz Bir Alan.)
5) Kendinize Kullanıcı Adı Ve Şifre Belirleyebileceğiniz Bir Alan.
İnternet Browserine Girerseniz :
-İnternet Menüsü Açılır İleri, Geri, Sayfayu Yenile, Urlye Git, Tarih, Ve Ayarlar Menüsü Vardır.
Ayarlar Menüsünde :
Ana Sayfayı Değiştirebileceğiniz Bir Yer(İlk Baştaki Ana Sayfa "
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
"`dur.)Notlar Bölümü (Paneldeki İle Aynı)
Şifreler Bölümü(Paneldeki İle Aynı)
Okudğunuz İçin Teşekkür Ederim.
İndirmek İçin
Giriş Yap
Virüs Total
Giriş Yap
Son düzenleme: