Uygulama indirme işlemi sırasında bir hata alırsanız, "Satın Alma Geçmişi" seçeneğine gidin ve uygulamayı oradan indirin. Bu işlem, uygulamayı önceden indirmiş veya satın almış olmanız durumunda işe yarar.App store almanyadan uygulama yüklemek istiyorum. İnternet üzerinden araştırdığımda hesap kısmından ülkeyi almanya yapıyorum app store almanya oluyor ama uygulamayı indiremiyorum hata verdikten sonra otomatik türkiyeye dönüyor . Alman uygulama indirmem gerekiyor destek olurssanız sevinirim
Bunları bende denedim olmuyor arkadaşlarUygulama indirme işlemi sırasında bir hata alırsanız, "Satın Alma Geçmişi" seçeneğine gidin ve uygulamayı oradan indirin. Bu işlem, uygulamayı önceden indirmiş veya satın almış olmanız durumunda işe yarar.
- Ayarlar uygulamasını açın.
- Apple Kimliği'nizi seçin ve "Görüntüle" seçeneğine dokunun.
- Ülke/Bölge seçeneğine dokunun ve Almanya'yı seçin.
- Almanya'da kullanılan bir ödeme yöntemi ekleyin.
- App Store'a gidin ve istediğiniz uygulamayı arayın.
- İndirme düğmesine dokunun ve indirme işlemini başlatın.
vpn ile yapabilirtsin olmazsa ayarlardan ülkede değiştirebilirsinmApp store almanyadan uygulama yüklemek istiyorum. İnternet üzerinden araştırdığımda hesap kısmından ülkeyi almanya yapıyorum app store almanya oluyor ama uygulamayı indiremiyorum hata verdikten sonra otomatik türkiyeye dönüyor . Alman uygulama indirmem gerekiyor destek olurssanız sevinirim
northvpn'e üye ol deneme sürümünü kullanarak girebilirsinApp store almanyadan uygulama yüklemek istiyorum. İnternet üzerinden araştırdığımda hesap kısmından ülkeyi almanya yapıyorum app store almanya oluyor ama uygulamayı indiremiyorum hata verdikten sonra otomatik türkiyeye dönüyor . Alman uygulama indirmem gerekiyor destek olurssanız sevinirim
almanyadan bir icloud bulmaktan başka çare yok.Bunları bende denedim olmuyor arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?