Satıyorum 🔐 | Apple Geliştirici Sertifikası - İstediğiniz Uygulamayı JB Olmadan Kurun!

Üye
1 HİZMET YILI
iOS/Apple telefonunuza hileli/ücretli uygulamaları Jailbreak işlemi gerçekleştirmeden kurmak istiyor musunuz? O halde bu konu sizin için uygun konu!
-
.ipa uzantılı dosyalarınızı iPad/iPhone cihazınıza herhangi bir JB işlemi gerçekleştirmeden, garantinizi devre dışı bırakmadan yüklemek için Apple Geliştirici Sertifikalarını kolayca satın alın!

Paket Detayları:​

| iPad Sertifikası​

• Fiyat: 200 TL
Uygulamalarınızı iPad'inizde imzalayarak verilerinizi kaybetmeden iOS işletim sisteminde hileler yapın.

Özellikler:

-
1 Yıl Boyunca Geçerli Sertifika
- İlk Üç Ay Boyunca Sertifikanın İptaline Karşı Koruma
- iOS 15-18 Desteği
- Sınırsız Uygulama Kurulumu
- Basit Kullanım Kılavuzu
- Yardıma İhtiyacınız Durumunda Arkadaş Canlısı Destek

| iPhone Sertifikası​

• Fiyat: 390 TL
Uygulamalarınızı iPhone'unuzda imzalayarak verilerinizi kaybetmeden iOS işletim sisteminde hileler yapın.

Özellikler:
- 1 Yıl Boyunca Geçerli Sertifika
- İlk Üç Ay Boyunca Sertifikanın İptaline Karşı Koruma
- iOS 15-18 Desteği
- Sınırsız Uygulama Kurulumu
- Basit Kullanım Kılavuzu
- Yardıma İhtiyacınız Durumunda Arkadaş Canlısı Destek

Ödeme Yöntemleri: Kripto / Papara Numarası / IBAN
İletişim Adresleri: | Discord - exceptiontype | - | Telegram - certbuy |

UYARI! Apple Sertifikalarınızı Mobil Provizyon ve .p12 dosyalarıyla beraber teslim almanız 48-72 saati bulacaktır. Bu bekleme süresi, Apple tarafından belirlenmektedir ve cihazınızın kaydedilmesi, sertifikanızın yazılması için beklenilmesi gereken süredir. Bu süreyi tarafımız belirlememekte olup; süre Apple tarafından uygulanmaktadır.

Güvenilir, hızlı ve risksiz bir şekilde iOS iyileştirme sürecinizi başlatmak için şimdi iletişime geçin!

Son düzenleme: