Apple:Güncellemesen Konum Atamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
İPhone 5 ve İPad 4.nesil dahil eski telefon ve tabletlerin GPS İşlevi için İOS güncellemesi zorunlu tutuluyor.
3Kasımdan itibaren ilgili sürümleri yüklemeyenler GPS işlevini kullanamayacak
20191103_001451.jpg

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
s*çtık iphone 5s var bende telefonun kendine hayrı yok güncelleme yaparsam telefon ölecek.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ne kadar saçma bir güncelleme oluyor bu.
İhtiyar birisi veya bir çocuk GPS'ini açık tutarak ailesinin onun nerde olduğunu görmesini sağlabilir. Buda bir güvenlik çeşidi olur sonuçta. Apple bu durumda "sağlık güvenceniz umurumuzda değil" demiş resmen. :rem:

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ne kadar saçma bir güncelleme oluyor bu.
İhtiyar birisi veya bir çocuk GPS'ini açık tutarak ailesinin onun nerde olduğunu görmesini sağlabilir. Buda bir güvenlik çeşidi olur sonuçta. Apple bu durumda "sağlık güvenceniz umurumuzda değil" demiş resmen. :rem:
Maleesef

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bence Adamın Güncelleme Getirmesi Sürekli Olarak Güzel Bir Şey Ama İçerisindeki Ele Aldığı Konular Bazen Saçma Olabilir Ve Piyasadan Bir Kaç Ay sonra 5slerde Kalkar Diye Düşünüyorum

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
güncelleme getirir tabi yavaşlatma güncellemesi olsa gerek :D bu sayede telefon kullanıcıları yeni telefon almak zorunda bırakılacak :D

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
güncelleme getirir tabi yavaşlatma güncellemesi olsa gerek :D bu sayede telefon kullanıcıları yeni telefon almak zorunda bırakılacak :D
Allah Allah yıllardır android in yaptığını mı diyorsun ilk güncelleme ile android cihaz pert oluyordu :Dayrıca daha iPhone 6 kullanan arkadaşlarım var

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Apple cihazları yavaşlatmıyor, aksine hızlandırıyor. Şuan 10.3.4 güncellemesi yaptım ve telefonun hızlandığını hissediyorum. 5 sene boyunca aynı telefonu batarya değiştirmeden kullanırsan tabii yavaşlar. İnternette bataryayı değiştirip telefonu ilk aldığı gibi kullananlar var.
Bu arada ilk tercihim her zaman android ama apple telefonları yavaşlatmıyor, telefonlar ölüyor.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Checkm8 ve Alloc8 exploitleri ile custom frimware atarak açılır. GPS donanımsal bir mekanizmadır ve sim üzerinden çalışır yani ancak yazılımsal olarak bloklama yapılabilir.

Hatta custom frimwareye gerek kalmadan terherme gibi bir tweak ile de gerekli açılma işlemi yapılabilir. Eğer jailbreakınız varaa korkmayın reddit de r/legacyjailbreak veya r/jailbreak a post atın veya belki biri atmıştır. Bir DEV mutlaka bununla ilgilenir.

NOT:
Checkm8 veya Alloc8 ne alaka diyosanız bu iki bootrom exploit ile en zor kilit olan icloud kilidi bile şıp diye açılıveriyor. O yüzden o kadar emin konuşmayalım.

Eğer Checkm8 in ne olduğunu bilmiyosanız burdan bunun hakkındaki yazımı okuyabilirsiniz:
https://memoryhackers.org/konular/apple-donanimsal-checkm8-acigi.80312/

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
krdş güncelleme gelecek telefonlar yavaşlayacak ki yenisini satsınlar bu işler böyle

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Davar kardeşim boş yere geriyorsun ortamı , Iphone5 den bahsediyoruz zaten telefon ölü kilit ekranını açarken dahi kasıyor. Güncellemeden sonra kendine geldi telefon, kullandığım için biliyorum. 2011-12 de çıkmış telefon neredeyse 8 senelik, yavaşlamamasını mı bekliyorsun? Evet iphone telefonları yavaşlatıyor belki ama 10.3.4 güncellemesi buna dahil değil. Bilip bilmeden yorum yapıp sonra bana köylü demen inanılmaz ..
demekki sadece senin telefona gelmiş merak etme benim çevremde kullanan çok daha bitanesi geçen hafta değiştirdi pili güncellemeden önce daha iyiydi diyor adam BAY BİLMİŞ

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Davar kardeşim boş yere geriyorsun ortamı , Iphone5 den bahsediyoruz zaten telefon ölü kilit ekranını açarken dahi kasıyor. Güncellemeden sonra kendine geldi telefon, kullandığım için biliyorum. 2011-12 de çıkmış telefon neredeyse 8 senelik, yavaşlamamasını mı bekliyorsun? Evet iphone telefonları yavaşlatıyor belki ama 10.3.4 güncellemesi buna dahil değil. Bilip bilmeden yorum yapıp sonra bana köylü demen inanılmaz ..
Apple cihazlarını yavaşlattığı gibi bataryayada el attı buna görede yaklaşık 1trilyon dolar tazminat davası açtılar.sonra özür diledi batarya değişimlerinde baya fiyat indirimi falan yaptılar

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
demekki sadece senin telefona gelmiş merak etme benim çevremde kullanan çok daha bitanesi geçen hafta değiştirdi pili güncellemeden önce daha iyiydi diyor adam BAY BİLMİŞ
Tamam kardeşim , haklısın. Benim iphone'um bozuk. ne hikmet ise onlarınki yavaşlıyor benimki hızlanıyor.

Apple cihazlarını yavaşlattığı gibi bataryayada el attı buna görede yaklaşık 1trilyon dolar tazminat davası açtılar.sonra özür diledi batarya değişimlerinde baya fiyat indirimi falan yaptılar
Haklısın evet ama 10.3.4 güncellemesinin iphone'u yavaşlattığı falan yok.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
iphone 5s var bende tek derdim şarj dayanmaması gün içinde bitiyor bütün güncellemelerimi de yapıyorum oyun yüklemiyorum güncel oyunları oynamak mümkün değil zaten ki ben telefonu oyun için pek kullanan insan değilim işim de müsait pc ile uğraşmama 5s ile çıkan android telefonların şu zamana kadar tutunmalarının mümkünü yok bence en iyisi iphone.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...