Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Android ve IOS farkları hocam. Android daha işletim üzerine kuruluyken IOS'da cihaz içi dosyalara müdahele edebilme şansın dahi yok.Kafama takıldı Samsung, Huawei gibi markaların amiral gemisi telefonlarında 6,8 veya daha fazla RAM kullanırken iPhone X 3 GB RAM var. Hemde uygulamalar arası geçişte falan gayet iyi. 3 GB RAM normal bir telefonu 1000 liraya gayet rahat bulabilirken Apple neden hala bu miktarı artırmıyor?
Dediğin crash verme muhabbeti iPhone’larda 1 2 kere oluyorsa her attığın android kullanan kişilerde daha fazla iş görüyor. Zaten sen android kullanıp iOS kullanan birine o crash verdiren mesajı atarsan ilk senin telefonun crash veriyor hatırlatırım.Herkes güvenlikten bahsedip durmuş burada fakat WP üzerinden tek bir resim veya normal mesaj yoluyla tek bir yazı yazarak crash verdirebildiğimiz İOS'dan mı bahsediyoruz burada :d?
Reis bunu cidden yazdın mı, bir konuda deneyimin yoksa konuşmamak en iyisidir.. Android ile İOS çok farklı sistemlerdir, "İOS'un açıkları Androide de geçerlidir üstelik androidde dahaa kötü" gibi bir cümle kurmuşsun İOS fanı olduğunu bari bu kadar belli etme :dDediğin crash verme muhabbeti iPhone’larda 1 2 kere oluyorsa her attığın android kullanan kişilerde daha fazla iş görüyor. Zaten sen android kullanıp iOS kullanan birine o crash verdiren mesajı atarsan ilk senin telefonun crash veriyor hatırlatırım.
anladım sağolAndroid ve IOS işletim sistemlerini farkıyla bu durum açığa çıkıyor. Android açık bir yazılım olduğu için bir çok yere RAM kullanıyor olabilirsin. Fakat IOS başlı başına kapalı bir yazılım olduğu için bunu engelliyor olabilir diye düşünüyorum.
Dediğin gibi bilmediğin zaman susucaksın fakat hala konuşuyorsun Apple’ın güvenliği android telefondan kat kat daha fazla olduğunu ilk okul çocuğu biliyor. Dediklerin bir biriyle uyuşmuyor keşke bir şey bilmiş gibi yapacağına bilenlere bıraksan daha çok konuşurdumda, yinede sen haklısın. İyi forumlarReis bunu cidden yazdın mı, bir konuda deneyimin yoksa konuşmamak en iyisidir.. Android ile İOS çok farklı sistemlerdir, "İOS'un açıkları Androide de geçerlidir üstelik androidde dahaa kötü" gibi bir cümle kurmuşsun İOS fanı olduğunu bari bu kadar belli etme :d
Dediğin gibi bilmediğin zaman susucaksın fakat hala konuşuyorsun Apple’ın güvenliği android telefondan kat kat daha fazla olduğunu ilk okul çocuğu biliyor. Dediklerin bir biriyle uyuşmuyor keşke bir şey bilmiş gibi yapacağına bilenlere bıraksan daha çok konuşurdumda, yinede sen haklısın. İyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?