a eklemeyi unutmuşum 31 inç ekran dostumÇok pahalı , Apple'ın ürünlerini çok sevmiyorum çünki gereksiz pahalılar telefonunu alsanız 2 yıl içinde yavaşlayacak ve pili tutmamaya başlayacak . Bilgisayarını alsanız Windows değil , Monitörünü alsanız yine çok pahalı ancak bu sefer özellikler karşısında ne diyeceğimi şaşırdım 5000 Dolar 6K ekran , ama fiyat demiştim 5000 Dolar'a Dell'in ki Dell çok kaliteli bir markadır 8K Monitörü var 32 İnch fiyat performans olayı ancak konuda geçen Monitör'ün inch değerini göremedim neyse farketmez fiyat ortada
Dell'inki 32a eklemeyi unutmuşum 31 inç ekran dostum
Dostum 6 senedir iphone kullanırım her aldığım cihaz ilk aldığım gün nasılsa aynen öyle. Yani 2 yıl içinde yavaşlama diye bir olay yokÇok pahalı , Apple'ın ürünlerini çok sevmiyorum çünki gereksiz pahalılar telefonunu alsanız 2 yıl içinde yavaşlayacak ve pili tutmamaya başlayacak . Bilgisayarını alsanız Windows değil , Monitörünü alsanız yine çok pahalı ancak bu sefer özellikler karşısında ne diyeceğimi şaşırdım 5000 Dolar 6K ekran , ama fiyat demiştim 5000 Dolar'a Dell'in ki Dell çok kaliteli bir markadır 8K Monitörü var 32 İnch fiyat performans olayı ancak konuda geçen Monitör'ün inch değerini göremedim neyse farketmez fiyat ortada
tamamen kullanıcılara kalmış kimisi zengin gözükmek için alır kimisi apple işletim sistemine alışık olduğu için.Dell'inki 32hemde 8K kesinlikle daha iyi hem Dell markasını çok severim acayip kaliteli .
6bin dolar 35bin tl yaptığı için apple'a mı kızıyorsunAq küfür etmice etmicemde etmedende duramıcam bunun üstüne binince bizi uzayamı götürüyor yani anlamadım 31 ekran televizyona 6000$ para vericem böyle saçmalıkmı olur 35.000 lira para yapıyor geçen teknosada devasa smart tv vardı Samsungun en az 200 ekran adamlar 10.000 liraya satışa koymuş şimdi soruyorum size hangisi ? Apple'ın iyice götü kalktı telefonlardan geçirdiği yetmiyor gibi şimdide televizyonlara zıpladı APPLE APTALLIKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR:
Adamlar Türkiye'ye göre fiyat biçmiyor 35 bin tl olmasının sebebi bizim Türk liramızın değersiz oluşu. Ayrıca Apple'ın ürünleri her zaman kaliteli ve uzun ömürlüdür.Aq küfür etmice etmicemde etmedende duramıcam bunun üstüne binince bizi uzayamı götürüyor yani anlamadım 31 ekran televizyona 6000$ para vericem böyle saçmalıkmı olur 35.000 lira para yapıyor geçen teknosada devasa smart tv vardı Samsungun en az 200 ekran adamlar 10.000 liraya satışa koymuş şimdi soruyorum size hangisi ? Apple'ın iyice götü kalktı telefonlardan geçirdiği yetmiyor gibi şimdide televizyonlara zıpladı APPLE APTALLIKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR:
Haklı isyan !Aq küfür etmice etmicemde etmedende duramıcam bunun üstüne binince bizi uzayamı götürüyor yani anlamadım 31 ekran televizyona 6000$ para vericem böyle saçmalıkmı olur 35.000 lira para yapıyor geçen teknosada devasa smart tv vardı Samsungun en az 200 ekran adamlar 10.000 liraya satışa koymuş şimdi soruyorum size hangisi ? Apple'ın iyice götü kalktı telefonlardan geçirdiği yetmiyor gibi şimdide televizyonlara zıpladı APPLE APTALLIKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR:
Katılmıyorum :/Adamlar Türkiye'ye göre fiyat biçmiyor 35 bin tl olmasının sebebi bizim Türk liramızın değersiz oluşu. Ayrıca Apple'ın ürünleri her zaman kaliteli ve uzun ömürlüdür.
Aq küfür etmice etmicemde etmedende duramıcam bunun üstüne binince bizi uzayamı götürüyor yani anlamadım 31 ekran televizyona 6000$ para vericem böyle saçmalıkmı olur 35.000 lira para yapıyor geçen teknosada devasa smart tv vardı Samsungun en az 200 ekran adamlar 10.000 liraya satışa koymuş şimdi soruyorum size hangisi ? Apple'ın iyice götü kalktı telefonlardan geçirdiği yetmiyor gibi şimdide televizyonlara zıpladı APPLE APTALLIKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR:
Apple Türkiye fiyatlar konusunda açıklama yapmıştı Global Apple Türkiye'deki fiyatlara çözüm bulmakta zorlanıyor çünkü Türkiye'deki TL'nin dolar karşısında değeri olmaması gibi bir açıklama yapmışlardı hatırladığım. Ama bence yalan Samsung ile apple neredeyse aynı şeyi üretiyor ve samsung kat ve kat ucuz tartışılmazsız iPhone x eşdeğerini samsung 2k 3k ya satıyor ben sadece Apple Logosuna ve yazılımına 6K dolar veremem açık söyliyim ama eğer zengin olsaydım Windowsu bırakıp mutlaka Apple alırdım6bin dolar 35bin tl yaptığı için apple'a mı kızıyorsunadamların ülkesinde 2.5 asgari ücret yapıyor
Yavaşlama olayı Apple için yok androidle karıştırdınÇok pahalı , Apple'ın ürünlerini çok sevmiyorum çünki gereksiz pahalılar telefonunu alsanız 2 yıl içinde yavaşlayacak ve pili tutmamaya başlayacak . Bilgisayarını alsanız Windows değil , Monitörünü alsanız yine çok pahalı ancak bu sefer özellikler karşısında ne diyeceğimi şaşırdım 5000 Dolar 6K ekran , ama fiyat demiştim 5000 Dolar'a Dell'in ki Dell çok kaliteli bir markadır 8K Monitörü var 32 İnch fiyat performans olayı ancak konuda geçen Monitör'ün inch değerini göremedim neyse farketmez fiyat ortada
İphone 4 ? zamanla kullanılamaz hale geliyor eski modeller sürekli güncelleme ile yavaşlatılıyorlar .Yavaşlama olayı Apple için yok androidle karıştırdın
Bir zahmet iPhone 4 olsun ama sen Samsung cihazlara baksana bi de ilk güncellemede ölüyor telefonlarıİphone 4 ? zamanla kullanılamaz hale geliyor eski modeller sürekli güncelleme ile yavaşlatılıyorlar .
bencede bu konuda haklı zaten eski telefon eski işletim sistemi kötü işlemci kötü ram gibi değerler var iPhone 4 te ve ta kaç sene önce çıktı hayla sorunsuz kullanan var.İphone 4 ? zamanla kullanılamaz hale geliyor eski modeller sürekli güncelleme ile yavaşlatılıyorlar .
iPhone için geçerli değil bubencede bu konuda haklı zaten eski telefon eski işletim sistemi kötü işlemci kötü ram gibi değerler var iPhone 4 te ve ta kaç sene önce çıktı hayla sorunsuz kullanan var.
benim ilk telefon S3 Mini idi telefonu aldığım ay yavaşladı 4.ay bataryası patladı. Eğer Samsung alınacaksa kesinlikle ve kesilikle eski model almayın en az 2017 de çıkmış bir model olsun. iPhone'da ise iPhone 6 dan alt modeller alınamaz kullanılamaz halde.
bu bir gerçek sebebi ise Türk liramızın değersiz oluşu.elalem 6-8k monitör yapıyor biz de hala 1080p 60Hz monitör var
maalesef öyle gerçi siyasete kaçmıyım ama bu bizim için daha hiçbirşeybu bir gerçek sebebi ise Türk liramızın değersiz oluşu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?