Applestore iade

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Marvel future fight oyununda kasa aldım banka hesabımdan para gitti oyun için kasa gelmedi destege başvurdum bankandan paran gitmiş olabilir ama bize ulaşmadı o yüzden kasan gelmedi diyorlar applestoreden iade istedim oyun üreticisiyle konuş diyo iade etmiyor ne yapmam gerek

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
oyun üreticisinden iade alman lazım zaten ticket atabillirsin ancak kasayı açtı isen iade aldıktan sonra bir daha o oyunu oynayamazsın ban yerin kısacası !

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hocam google playde böyle sıkıntı yok iade kolaylıkla yapılıyor ts3 iade etmiştim app storeda çok saçma ara yüz var iade kısmında bin tane soru soruyorlar iade edilip edilmeyeceği içinde baya bekliyorsun

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Oyun içi kasa satın aldığın için Apple Desteğin seni oyununun firmasına yönlendirmesi gayet normal, bu konuyu oyun firması ile konuşman gerekmekte gerekli dökümanları bankadan alabilir ve firmaya iletebilirsin.

Fakat herhangi bir uygulama almış olsaydın eğer Apple Destek sana gereken yardımda bulunurlardı, şahsen ben bir çok kez destek ile görüştüm ve her zaman son derece özenli ve tekil şahıs olarak ilgilendiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...