Yani ne gibi bir sıkıntı yaşarım sizce ? pixelleşme vb durumlar olur mu intarnetimin hızı iyi 100 mbpsAPU sistemle yayın yapmak biraz sıkıntılı olur ama yaparsın.
Yok kral gta5 oynatıyor rahat bir şekilde normal ayarlardakanka bu arada geforce now + twtich yayın acma drop üstne dortp yersin
Sanırım sende bir sorun var dostum çünkü ben oyun oynarken 90FPS sabit alıyorum kasma ve takılma olmuyorAMD 3600 Pro Rx 6600 ile pubgm oynuyorum yayın çekmiyorken kasıyor sanmıyorum açabileceğini
Evet maalesef mhzden kaybediyorum askerden gelince bu pcyi emekliye çıkarıp herşeyin en üstünü alamya çalışacağım şuanlık idare etsin yeterliramin 2133 mhz değilde 3200 felan olsa yapabilirdin amd işlemcilerde mhz çok önemli heleki apu ise benimde apu bu arada yanlış anlama
Upload değerlerim güzel neyse deneyip göreceğiz nasıl bir performans vereceğiniApu sistemle oyun yayını vermek biraz sıkıntı ayrıca uploadının da iyi olması gerekiyor
Dolar kaç TL biliyor musun ? GPU almak zor bizim ülkemizde teşekkür ederimO melhor que você pode fazer é fornecer uma GPU. Pode até funcionar, mas vai exigir muito do seu APU.
yabancı olmak vardı şimdi adam direk al diyor aksjdjdDolar kaç TL biliyor musun ? GPU almak zor bizim ülkemizde teşekkür ederim
Hiç sorma kanka kjdhfkjdfh fırsat varda biz almıyoruz sanki adam portekizli euro kullanıyor ah lannyabancı olmak vardı şimdi adam direk al diyor aksjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?