Onaylı Üye
Dostum Dolar Düşmeyecek sebebi ise ben mining yapıyorum borsada doların düşmeyeceği ve artacağı belirlendi yükselmeden almak daha mantıklı Yarın birgün dolar 12 15 lira arasında olursa bu sistemin fiyatı en düşük 7 bin TL arası fiyat olurdolar çok yüksek kardeşim bence en iyi yapabileceğin şey beklemek olacaktır
Dostum Şaunki Dolar kurunda aldım ve kullanıyorum ve bu ürünleri trendyoldan aldım %22 indirimle efsane günleri kaçırmadan almak en iyisi tabi senin daha önce topladağından dolar kuru bukadar yüksek olmaya bilir .4200 tl mi r3 3200g li sistemi ve çok daha iyi sistemi 3.5k ya topluyordum..
Dostum öncelikle ryzen 3 2200g 1050 ti destekliyor anakartın ddr3 olsa bile 1050 ti olur fark olmaz ama ddr4 anakart olması tercihimdir 3000 mhz ila 3200 mhz olursa çok iyi sonuçlar alırsın ama bu sistemle oynayamadığın oyun kalmaz mümkünse çift kanal 16 gb ram olması ve 3000 mhz olmasına dikkat etmek gerekir çünkü amd ryzen 3 paylaşımlı bir belleğe sahip olduğu için ram tüketimi fazla dırDostum teşekkür ederim faydalı bilgilerin için ancak benim apu sistemlerde hep aklıma takılan şey şu ben apu sistem dizdim herşey tamam dediğin gibi yaptım ki böyle bir fikrim var ileride elime para geçti dedim ki şuna ben ekran kartı alayım gittim mesela 1050 falan aldım sistemimin destekleyeceği bir ekrankartı aldım ama sorunsuz çalışırmı yoksa darboğaz falanmı olur yada işlemci anakart falan mı yenilemem gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?