Cidden aşırı şekilde arabesk bağımlısıyım iş çığırından çıkmaya başlıyor gece uyumadan önce sabah kalktığımda herhangi oyun oynarken (ses kasamıyorum bu sebeten ötürü) arabada denizde (deniz yatağıyla gezerken telefonu sabitleyip açıyorum) her zaman her yerde dinliyorum komando gibi kar kış dağ bayır farketmiyor dinlemezsem kafam rahat olmuyor içimde sıkıntı oluyor açınca rahatlıyorum özellikle bülent ersoy erol budan ve selahattin özdemir çok dinliyorum nasıl kurtulurum bu bağımlılıktan
Edit: Az önce kendimde birşeyi daha farkettim bütün sosyal mecralarda profil fotoğrafım arabesk sanatçıları
Sanırım bende öyleyim Ben hep dinlememek için uğraşıyorum, yabancı müzikler dinleyerek arabesk rapı unutmaya çalışıyorum ancak kürkçünün dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır misali kendimi tekrardan arabesk rapta buluyorum. Yabancı müzikler dinlemeyi denemelisin.
Arabesk dinleyen biri değilim ama anlıyorum, EDM'ye sardığım zamanlar ben de öyleydim. Hobi olarak dinliyosan zamanla geçer ama yaşadığın olaylarla bağlantısı varsa.. O biraz zor. Ama imkansız değil.
Dostum bu durum bende de var bende arabesk dinlemeyi unutmak için yabancı müziğe sarıyorum
Bergen,selahattin özdemir,
Müslüm gürses,güllü
Bunların parcalarını dinliyorum kafam rahat olsun diye ama dediğin gibi damardan girince yelkenleri suya indiriyoruz
Arabesk müzikten hiç hazzetmem ben ancak sen bu durumdan kurtulmak istiyorsan kafanı başka yerlere ver ya da başka müzik türlerine yönebilirsin farklı müzikler dinledikçe arabesk sevdasından kurtulursun.
geçmiş olsun amansız bir hastalığa yakalanmışsın bende heryer'de dinliyorum bu bence insanların sorunlarını dışa vurmamasına yarıyor dinleyip rahatlatıyor . Yani anormal falan değilsin gayet normal
Bağımlılıktan kurtulmak zordur.Kötü veya iyi olsun bir şeylere bağımlıyız.Dinlediğin şarkı süresini azaltarak ve başka şarkı türlerine yoğunlaşarak kurtulabilirsin.Tabii ki bunları bir not al ve azalmayı gördüğün zaman kendini küçük şeylerle ödüllendir.