programdan indirip atsam sorun olurmu dostum ?indirme sitesinden kaynaklı oluyor genelde y2mate den indirip atın derim usb disk e
teşekkürler dostum deneyeyim birdediğim siteden indir dene kral bi benimde pioneer cihazımda bazı parçalar çalmıyordu y2mate den indirdiğim hepsi çalıyor sıkıntısız programdan indirdiklerim bile çalmıyordu
dostum hangi seçenekten indireyim audio da mp3 yazıyordediğim siteden indir dene kral bi benimde pioneer cihazımda bazı parçalar çalmıyordu y2mate den indirdiğim hepsi çalıyor sıkıntısız programdan indirdiklerim bile çalmıyordu
Direk yeşil indir den indiriyor kralteşekkürler dostum deneyeyim bir
Post automatically merged:
dostum hangi seçenekten indireyim audio da mp3 yazıyor
eywallah kral denerimReis mp3 değil de flac dosyası indir destekliyor ise flac dosyasını çok iyi ses veriyor tavsiye ederim
Dene başkan daha çok zevk alıcaksın kesinlikle böyle bi ses mi varmış lan diceksineywallah kral denerim
kral hic duymamuştım flac formatını her teyp çalar mı flac olarak ve nerden indirebilirim yarın denerim aracımdaReis mp3 değil de flac dosyası indir destekliyor ise flac dosyasını çok iyi ses veriyor tavsiye ederim
mp3 olarak indir bir şarkıyı sonra mp3 to flac yaz internete dönüştürüyor mp3 ü flace . şöyle söyliyim mp3 320kbs dinleyebiliyorsun flacte 800 900 1000 e çıkarabiliyorsun daha iyi bir ses veriyorkral hic duymamuştım flac formatını her teyp çalar mı flac olarak ve nerden indirebilirim yarın denerim aracımda
kral deniycem birazdan indireyim yarın aracımda denerim farkı yazarımmp3 olarak indir bir şarkıyı sonra mp3 to flac yaz internete dönüştürüyor mp3 ü flace . şöyle söyliyim mp3 320kbs dinleyebiliyorsun flacte 800 900 1000 e çıkarabiliyorsun daha iyi bir ses veriyor
tamamdır başkan dikkat et kendine <3kral deniycem birazdan indireyim yarın aracımda denerim farkı yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?