Onaylı Üye
Maalesef denedim''CTRL + SHİFT + ESC Kombinasyonu: CTRL + SHİFT + ESC tuş kombinasyonu ile görev yöneticisinden işlemler sekmesinin altında arka plan işlemleri arasında, arama işlemini bulup üzerine sağ tıklayıp görevi sonlandırmayı denemek Windows 10 arama çubuğu sorununu çözebiliyor.''
Bunu dener misin?
Kral virüs tarzı bir şeyden bulaşmı olma ihtimali varmı birde bende hdd var hdd içinde virüs olma ihtimali varmı format atmadan öncectfmon'u da bulamiyorsa windowsu bozmussun sanirim. cmd yonetici olarak calistirip oncelikle sfc /scannow yaz ve bitmesini bekle. DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth bittiğinde ise bunu yapistirip restart at. Duzelmezse format gibi duruyor. Normalde bat dosyalari ile arama yapiliyor ancak gecici ve zahmetli.
Format atınca zaten diskin sıfırlanacağı için virüs varsa da kalkmış olur fakat bu virüs değildir sanmıyorumKral virüs tarzı bir şeyden bulaşmı olma ihtimali varmı birde bende hdd var hdd içinde virüs olma ihtimali varmı format atmadan önce
yani format attıktan sonra hddde ise tekrar virüs olabilirmi
Format atarsan olamaz, onun disinda Kaspersky ile taratmani oneririm.Kral virüs tarzı bir şeyden bulaşmı olma ihtimali varmı birde bende hdd var hdd içinde virüs olma ihtimali varmı format atmadan önce
yani format attıktan sonra hddde ise tekrar virüs olabilirmi
Kanka ufak bir araştırma yaptım sıkıntıyı çözecek bir detay yakalaım modem formatuıbende aynı skıntıyı yaşadım bilgisayrcım formatla düzeltti
onu denemedim hiçKanka ufak bir araştırma yaptım sıkıntıyı çözecek bir detay yakalaım modem formatuı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?