Aramızda savcı abilerimiz varmı acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
merhaba abilerim ablam 22 yaşında evden 4 kez aynı kişiye gitti biz izin verdiğimiz halde gidiyo fakat şöyle bi olay var ablam psikotik duygu durum bozukluğu psikolojik hastalığı vardır 6 tane hap iciyor yüksek dozla ve doktor rapor cıkarttı
her defa gittiğinde evden geri dönünce anne cok pismanım diyip ağlıyor ayrıldım dıyor cocukla 2 ay görüsmüyor sonra tekrardan yapıyor yani ne yaptıgını bılmıyor biz polise gittik polis rapor cıkardı haklarımızı ne yapmak istedıgımızı vb vb rapora yazdı biz sordukki bulunduğu zaman kendı isteğimle gittim dese bile kabul olmaz dimi dedik evet dedi görmüyonuzmu hasta rapor var dedi ama savcı vb vb hiç baş vurmadık polis dedi ve ailesi cok rahat dalga gecermıs gibi bizimle konusuyorlar lütfen savcı abilerim yardımcı olun demek istediğim savcılığa baş vurmamız lazımmı kendi isteğimle kactım diyememesi icin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
tanıdığın bir polis yahut amir varsa kardeşim adliyeye sevk ile polis amir yardımı ile gidersen üstüne daha fazla düşerler bu konunun biliyorsun herşey torpil le oluyor dediğim gibi yaparsan yardımcı olurlar inşallah ablan doğru yola tekrar döner ailenle olur :)

Roseline******************************************
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
öncelikle bu gibi konulara burda cevap aramamanı tavsiye ederim .ilk olarak bu sorularınızı savcılığa gidip sormalı sınız ardından ablanıza iyi davranıp onu uzman bir psikoloğa götürmeniz işinizi büyük bir oranda kolaylaştıracaktır.ona hayatın sadece o kişi olmadığını sizlerin her zaman onun yanında olduğunuzu beli edin büyük ilgi gösterin zamanınınz yoksa bile herşeyi bırakıp ona zaman ayırın gezmelere götürün

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Eğer raporunuz varsa polisin dediği doğru. Birazda hakimin ve savcının vicdanına bağlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...