BASLIK CAKIYORUM INS YAKINDA USTA OLCAM AZ EMEK VERMEDIK YANINeanDertHaL' Alıntı:Mutlaka vardır. Sanayili olmak candır, sanayide çalışmadım fakat bir ahbabın dükkanda çok parça satışı gerçekleştirdim. İşini severek yapan insan orada çok deneyim edinir, kendi işini bile kuracak boyuta gelebilir az da bir merak olması lazım. Ben kazma gibi oturuyordum gerçi![]()
![]()
Şuanda da bu konuyu okurken sigara keyfi yapıyorum, duvarları görsen leş![]()
Yarın valide sultan gelecek camı açıp havalandırma yapmak laI
Brazzerss' Alıntı:BASLIK CAKIYORUM INS YAKINDA USTA OLCAM AZ EMEK VERMEDIK YANINeanDertHaL' Alıntı:Mutlaka vardır. Sanayili olmak candır, sanayide çalışmadım fakat bir ahbabın dükkanda çok parça satışı gerçekleştirdim. İşini severek yapan insan orada çok deneyim edinir, kendi işini bile kuracak boyuta gelebilir az da bir merak olması lazım. Ben kazma gibi oturuyordum gerçi![]()
![]()
Şuanda da bu konuyu okurken sigara keyfi yapıyorum, duvarları görsen leş![]()
Yarın valide sultan gelecek camı açıp havalandırma yapmak laI
abı eglence muhabbet bolumu sohbet edıyorus ısteLeftSpace' Alıntı:Büyük Harflerle Başlık Girmeyiniz ! - Saçma Yorumlar Ban Sebebidir.(asdqwe)
konu baslıgını düzelt.
Brazzerss' Alıntı:abı eglence muhabbet bolumu sohbet edıyorus ısteLeftSpace' Alıntı:Büyük Harflerle Başlık Girmeyiniz ! - Saçma Yorumlar Ban Sebebidir.(asdqwe)
konu baslıgını düzelt.![]()
![]()
![]()
eglenıyoruz
MiroslavStoch' Alıntı:Sanayi Geçmişimiz Yok Allah'a Şükür
Brazzerss' Alıntı:MiroslavStoch' Alıntı:Sanayi Geçmişimiz Yok Allah'a Şükür
yas kac ona gore bılırım
aılen zengın deılse 17 gıbı baslarsın ısını ben ayarlarımMiroslavStoch' Alıntı:Brazzerss' Alıntı:yas kac ona gore bılırım
16
Brazzerss' Alıntı:aılen zengın deılse 17 gıbı baslarsın ısını ben ayarlarımMiroslavStoch' Alıntı:
MiroslavStoch' Alıntı:Brazzerss' Alıntı:aılen zengın deılse 17 gıbı baslarsın ısını ben ayarlarım
Sanayide Ha Yok Artıkın
Brazzerss' Alıntı:MiroslavStoch' Alıntı:Sanayide Ha Yok Artıkın
merak etme bızde oyle dıyorduk sen hele okuma bak nr yapıyorlar sana :keyif: :keyif:
NeanDertHaL' Alıntı:Brazzerss' Alıntı:merak etme bızde oyle dıyorduk sen hele okuma bak nr yapıyorlar sana :keyif: :keyif:
Sanayi yolu düz gider![]()
NeanDertHaL' Alıntı:Brazzerss' Alıntı:merak etme bızde oyle dıyorduk sen hele okuma bak nr yapıyorlar sana :keyif: :keyif:
Sanayi yolu düz gider![]()
Brazzerss' Alıntı:NeanDertHaL' Alıntı:Sanayi yolu düz gider![]()
kıs ayında oldugumuz ıcın sıparıs yok bızım patron ıs yok dıe yolda yamuk gıteye basladı :keyif: :keyif:
paramı versınde ne yapıyosa yapsın patronla samımı olmıcan sonra gun gelır sey yaparlar anladın senNeanDertHaL' Alıntı:Brazzerss' Alıntı:kıs ayında oldugumuz ıcın sıparıs yok bızım patron ıs yok dıe yolda yamuk gıteye basladı :keyif: :keyif:
Adam kahrından içiyordur arada bi bak kontrol et
Brazzerss' Alıntı:paramı versınde ne yapıyosa yapsın patronla samımı olmıcan sonra gun gelır sey yaparlar anladın senNeanDertHaL' Alıntı:Adam kahrından içiyordur arada bi bak kontrol et
NeanDertHaL' Alıntı:Brazzerss' Alıntı:paramı versınde ne yapıyosa yapsın patronla samımı olmıcan sonra gun gelır sey yaparlar anladın sen
![]()
Vallaha o adamına göre değişiyor, hiç öyle şeyler yaşamadım iş hayatında. Yeri gelir işini yapar yeri gelir muhabbet edersin. Fazla aşmamak lazım.