Paraşütle 1000km üstüne çıktıkları bir çok video var yt'de bir göz at derim dostum.Herhangi bir hile kullandıklarını sanmıyorum paraşütle aşşağıya hızla inebilmek için çeşitli yöntemler ve metodlar var bunları kullanarak düzgün bir şekilde iniş yapıyorlar.Bu tür oyunlarda hile kullanımında af olmadığını var sayıyorum daha önce hiç oynamadım fakat oynayan arkadaşlarımı baz alarak reportladıkları bir kişiyi direkt olarak banladığını duymuşluğum oldu.
İyi Forumlar...
FDLFDFKS MASUM KÖYLÜ fendiden haberin yok heralde okadar hızlı indiriyor ki bilgisayarın eskiyse 2dkka rendır yapmasını bekliyosun..Herhangi bir hile kullandıklarını sanmıyorum paraşütle aşşağıya hızla inebilmek için çeşitli yöntemler ve metodlar var bunları kullanarak düzgün bir şekilde iniş yapıyorlar.
İyi Forumlar...
Linki paylaşırsan sevinirim ve bu konuda beni aydınlattığın için teşekkürler.Paraşütle 1000km üstüne çıktıkları bir çok video var yt'de bir göz at derim dostum.
Araç hızlandır hile fendi mi?FDLFDFKS MASUM KÖYLÜ fendiden haberin yok heralde okadar hızlı indiriyor ki bilgisayarın eskiyse 2dkka rendır yapmasını bekliyosun..
Kardeşim öyle birşey yok benim oyunda tanıştıım bir arkadaş vardı araptan aldım hileyi dedi Arabayla 300 km hız gidiyor 1000 2000 metreden adamları görüyor Ve en önemliside 4800 Rank Vardı Ban felan yok yani 500 maç 5 6 bin leşi vardı adamlar banlanmıyor bide . ben memory kulanıyorum ben bile bıktım hilelerden yani 4 kişilik takımda sadece ben hileyim rakip 4 kişide 4 tü Hile valla billa ben bile bıktım yavHerhangi bir hile kullandıklarını sanmıyorum paraşütle aşşağıya hızla inebilmek için çeşitli yöntemler ve metodlar var bunları kullanarak düzgün bir şekilde iniş yapıyorlar.
İyi Forumlar...
Ben bildiğim kadarını söyledim konu ile bilgi verdiğiniz için sağolun bundan sonra ona göre konuşacağım teşekkürler.Kardeşim öyle birşey yok benim oyunda tanıştıım bir arkadaş vardı araptan aldım hileyi dedi Arabayla 300 km hız gidiyor 1000 2000 metreden adamları görüyor Ve en önemliside 4800 Rank Vardı Ban felan yok yani 500 maç 5 6 bin leşi vardı adamlar banlanmıyor bide . ben memory kulanıyorum ben bile bıktım hilelerden yani 4 kişilik takımda sadece ben hileyim rakip 4 kişide 4 tü Hile valla billa ben bile bıktım yav
Link Atayımmı serbetse ?
Geçen gün tekinde 2. sezon royale pass çantası vardı. Bandan korkmuyorsun diye sordum adama Gülüp geçtiO tür özelliği olan hilelerin ban riski çok yüksek
yo ücretsizO hileler paralı kral kullananlarda kolay kolay ban yemiyor
Ücretsizmiş kanka youtube'den baktımO hileler paralı kral kullananlarda kolay kolay ban yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?