Seçkin Üye
Başlıkta da belirttiğim gibi, yeni bölümler yayınlandı, kimler izledi? Sizce dizi nasıl? Ayrıca, Arcane tarzı dizi önerebilirmisiniz?
Bir oturuşta bitiridim yeni 3 bölümü, sanki bu daha hiç birşey asıl dizi şimdi başlıyor havası veriyor.Dizinin ilk 3 bölümünü izlemiştim baya da hoşuma gitmişti bence gayet güzel hypelandı herkes ve bunu karşıladılar yeni bölümleri daha izlemedim ama 2 3 güne yayarak izlerim sence nasıl dizi?
Evet, Valorant için çıkmasını ben de çok isterdim. Fakat Arcane de daha çok şampiyon görmeyi umardım.Dizi çok güzel Riot Games LoLdeki hikayeleri diziye çok güzel yansıtmış darısı valoranta diyorum LoL ve Valorant arasında hikaye geçişleri olursa çok eğlenceli olur
Katılıyorum her hafta yeni bölümünün geleceği duyurulmuş daha yeni başlıyor yani şimdi 4 ve 5i izleidm yarın 6yı izleyeceğimBir oturuşta bitiridim yeni 3 bölümü, sanki bu daha hiç birşey asıl dizi şimdi başlıyor havası veriyor.![]()
Animasyon seviyorsan kaçırma derim, dizi asıl şimdi başlıyor.Bası pek sarmadı sonra izleyeceğim . Sence güzel mi ?