ssssssssss
Seçkin Üye
kodları bulsan dahi, arduinoya kodlayıp çalıştırma imkanın var mı ki knk?İyi forumlar, hocam hiç arduino kullanmadım youtubeda cok denk geliyor arduino kulanıp color aimbot yapan insanlar bende merak saldım ama böyle bir kodu nedense parayla satıyorlar bedava bir şekilde anlatabilecek birileri varsa lütfen detaylı açıklaya bilirmi?
Yapmak istiyorum ama araştıra bileceğim hiç bi kaynak bulamadım yani arduino ve leonardonun farklı şeyler olduğu bile yeni öğrendim yardımcı olursan sevinirim.Arduino ile h4ck mümkün ama sana tavsiyem bu çeşit h4ck le yorma kendini. Copy paste le yapabileceğin birşey değil kod bilginin olması ve Arduino yu programlayabilmen gerek. Arduino yu bu çeşit bir hack için kullanacaksan atmega32u4 çiplisini tercih etmen demek. Ayrıca illa Arduino olmak zorunda değil Leonardo da olur. Daha doğrusu bu tip external hacking de genelde bu çip kullanılır.
Bu işe meraklıysan ve illede araştırıcağım, yapacağım diyorsan önce Bad Usb nin çalışma mantığını anlamak için uğraş derim. Al sana başlangıç için bir bilgi.
kanka tecrüben belliki var ne kadar zor bu işler, hiç deneyimim yok benim istediğim simple bir color bot yazmak ve acaba klon arduino fark edermi?Kardeşim arduino kullanıyorum. Öncelikle arduiono leonardo r3 satın alman icap eder. Sonrasında zaten iş koda bakıyor. İnternetten bulacağın kodlar muhtemelen detected olmuştur. Yani tespit edilmiştir. Eğer ban yememek istemiyorsan kodları kendin yazacaksın ama buda zor tecrüben yok ise. Ben 400 lira veriyorum aylık hileye.
Zaten github bir çok kod ile dolu fakat bilgim olmadığı için bunları nasıl işleyeceğimi bilmiyorum.Github üzerinden arduino leonardo r3 için kod paylaşılmıştı bir ara yanlış hatırlamıyorsam. Araştırabilirsin ama bulunması çok zor, github dışında da bulacağın bir yer olduğunu düşünmüyorum.
İşte aradığım yorum bu tarz bir şey hiç github deneyimim olmadığı için neler içerdiğini çok fazla bilmiyorum youtubeda amatör bir şekilde bildiğimiz aimbot kodlayanlar var arduino için fakat çok riskli bana göre color bot için bi rehber bulabilirsem deneyeceğim.Bedavalı bir şekilde kimse sana anlatmaz anca ingilizce kaynaklardan github'dan falan bulabilirsin
HANGİ OYUNUN Hilesi:? ve arduinoyu nerden aldınKardeşim arduino kullanıyorum. Öncelikle arduiono leonardo r3 satın alman icap eder. Sonrasında zaten iş koda bakıyor. İnternetten bulacağın kodlar muhtemelen detected olmuştur. Yani tespit edilmiştir. Eğer ban yememek istemiyorsan kodları kendin yazacaksın ama buda zor tecrüben yok ise. Ben 400 lira veriyorum aylık hileye.
Valorant. Arduino Leonardo r3 aldım internetten farketmiyor nerden aldıgın klonda alabilirsin 200 lira civarında oluyor genelde 500 lira görürsen dolandırıcıdır.HANGİ OYUNUN Hilesi:? ve arduinoyu nerden aldın
Klon farketmez ama önce hileyi alacağın yeri bul. Simple bir colorbot muhtemelen detected olmuş oluyor kanka. Yani 1 ay 2 ay oynarsın sonra ban yersin. Önce hileyi satan yerleri araştır,zaten piyasada var epey. Bulduktan sonra iletişim kur r3 mü lazım yoksa usb shield de lazım mı falan diye onlar yardımcı olurlar. Benim hilede r3 klon yetti. Klon sorun çıkarmaz rahat ol. Ama bazıları klonun yanında usb shield istiyor,onuda hileyi satan adam sana yardımcı olurYapmak istiyorum ama araştıra bileceğim hiç bi kaynak bulamadım yani arduino ve leonardonun farklı şeyler olduğu bile yeni öğrendim yardımcı olursan sevinirim.
Post automatically merged:
kanka tecrüben belliki var ne kadar zor bu işler, hiç deneyimim yok benim istediğim simple bir color bot yazmak ve acaba klon arduino fark edermi?
Zaten github bir çok kod ile dolu fakat bilgim olmadığı için bunları nasıl işleyeceğimi bilmiyorum.
İşte aradığım yorum bu tarz bir şey hiç github deneyimim olmadığı için neler içerdiğini çok fazla bilmiyorum youtubeda amatör bir şekilde bildiğimiz aimbot kodlayanlar var arduino için fakat çok riskli bana göre color bot için bi rehber bulabilirsem deneyeceğim.
Çok teşekkür ederim.Valorant. Arduino Leonardo r3 aldım internetten farketmiyor nerden aldıgın klonda alabilirsin 200 lira civarında oluyor genelde 500 lira görürsen dolandırıcıdır.
Klon farketmez ama önce hileyi alacağın yeri bul. Simple bir colorbot muhtemelen detected olmuş oluyor kanka. Yani 1 ay 2 ay oynarsın sonra ban yersin. Önce hileyi satan yerleri araştır,zaten piyasada var epey. Bulduktan sonra iletişim kur r3 mü lazım yoksa usb shield de lazım mı falan diye onlar yardımcı olurlar. Benim hilede r3 klon yetti. Klon sorun çıkarmaz rahat ol. Ama bazıları klonun yanında usb shield istiyor,onuda hileyi satan adam sana yardımcı olurHiç yotuube ile github ile uğraşma. Haaa 1 ay oynasam yeter dersen her yerde color aimbot var arduino için. Ben kullanalı 3 hafta oldu,immo 3 oldum şuanda çok oynamamama rağmen. Bu arada sana en önemli şeyi söyleyeyim.Araştırdıgında bulursun bir tane satıcı ama hileyi aktif ettikten sonra kesinlikle full kafa aim oynama. Ben oynadım 3 ay ban yedim ama %100headshot oranına sahip olduğum için ban yedim radiant elodaydım. Adamlar bakıyor vurdukların hepsi hs,bir tek göğüs bile vurmuyorsun report ediyor. Riot tespit ediyor,bir bakıyor %100 hs oranı Buna dikkat et
çok fazla kaynak yok aslında google elle tututlurArduino ile pixel color aimbot satan satıcı ücretli karşılığı source code yada anlatabilirsin. Arduino ile mouse nasıl kontrol edeceği ilgili kaynaklar googlede kendi araştırman gerekmektedir.
sen şimdi o hile yazılımına aylık 500TL mi ödüyorsun?Valorant. Arduino Leonardo r3 aldım internetten farketmiyor nerden aldıgın klonda alabilirsin 200 lira civarında oluyor genelde 500 lira görürsen dolandırıcıdır.
Klon farketmez ama önce hileyi alacağın yeri bul. Simple bir colorbot muhtemelen detected olmuş oluyor kanka. Yani 1 ay 2 ay oynarsın sonra ban yersin. Önce hileyi satan yerleri araştır,zaten piyasada var epey. Bulduktan sonra iletişim kur r3 mü lazım yoksa usb shield de lazım mı falan diye onlar yardımcı olurlar. Benim hilede r3 klon yetti. Klon sorun çıkarmaz rahat ol. Ama bazıları klonun yanında usb shield istiyor,onuda hileyi satan adam sana yardımcı olurHiç yotuube ile github ile uğraşma. Haaa 1 ay oynasam yeter dersen her yerde color aimbot var arduino için. Ben kullanalı 3 hafta oldu,immo 3 oldum şuanda çok oynamamama rağmen. Bu arada sana en önemli şeyi söyleyeyim.Araştırdıgında bulursun bir tane satıcı ama hileyi aktif ettikten sonra kesinlikle full kafa aim oynama. Ben oynadım 3 ay ban yedim ama %100headshot oranına sahip olduğum için ban yedim radiant elodaydım. Adamlar bakıyor vurdukların hepsi hs,bir tek göğüs bile vurmuyorsun report ediyor. Riot tespit ediyor,bir bakıyor %100 hs oranı Buna dikkat et
evet önce arduino 200 lira civarı satın alıyorsun internetten. Sonrada hileci ile konuşuyorsun o da hilenin fiyatı söylüyor. Benim hile 400 lira aylık.sen şimdi o hile yazılımına aylık 500TL mi ödüyorsun?
çok ya gereği de yok bence o kadar hileciye birde aylık 400tl knk kira öder gibievet önce arduino 200 lira civarı satın alıyorsun internetten. Sonrada hileci ile konuşuyorsun o da hilenin fiyatı söylüyor. Benim hile 400 lira aylık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?