Hocam her arduino kartında olmuyor araştırmalısın ve ek olarak "arduino usb host shield" gerekli olacaktır.Arduino kullanan arkadaş var mı,
Arduino ile aim bot gibi "siz anladınız" bir şeyler yapmak istiyorum " ama fazla bilgim yok" yardımcı olabilecek birileri cikar mı?
O hepsinde lazım olmuyor "host shield" yani bir de tüm colorbotlarda genel de "arduino leonardo R3" kartı geçerli oluyor 99% bu şekildeHocam her arduino kartında olmuyor araştırmalısın ve ek olarak "arduino usb host shield" gerekli olacaktır.
Hocam bu arduino ile yapılan aimbotlarda ardiuno kartı mouse haraketleri yapmasi için kullaniliyor sanirsam valorantin mouse hareketi olarak algilamasi icin doğru mu?O hepsinde lazım olmuyor "host shield" yani bir de tüm colorbotlarda genel de "arduino leonardo R3" kartı geçerli oluyor %99 bu şekilde
Doğrusun evet kral ama yine de ban riski var minimize ediyorlar arduino ile millet yazılım için kullanır bizimkiler hile için kullanıyorHocam bu arduino ile yapılan aimbotlarda ardiuno kartı mouse haraketleri yapmasi için kullaniliyor sanirsam valorantin mouse hareketi olarak algilamasi icin doğru mu?
Hile de bir yazılım sonuçdaDoğrusun evet kral ama yine de ban riski var minimize ediyorlar arduino ile millet yazılım için kullanır bizimkiler hile için kullanıyor
hile için kullanmak istiyorum, farklı oyunlarda valo için istemiyorumBen zamanında kullandım arduino colorbot problem nedir hile mi kodlayacaksın yoksa satın mı alacaksın
arduino bende var fakat bende ilk defa duyuyorumArduino kullanan arkadaş var mı,
Arduino ile aim bot gibi "siz anladınız" bir şeyler yapmak istiyorum " ama fazla bilgim yok" yardımcı olabilecek birileri cikar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?