Onaylı Üye
okuldaki m.ö mouseleri uyumluysa neredeyse hepsi uyumludur herhaldeMerhaba öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola.Başlıktan gördüğünüz üzere leonardo r3 alıcam fakat uyumsuz mouse olma gibi durumlar varmış uyumlu mouse aradım internette kimse yazmamış f/p olucak bir şekilde uyumlu mouse varsa yazabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler
Bence öyle bir şey yokturMerhaba öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola.Başlıktan gördüğünüz üzere leonardo r3 alıcam fakat uyumsuz mouse olma gibi durumlar varmış uyumlu mouse aradım internette kimse yazmamış f/p olucak bir şekilde uyumlu mouse varsa yazabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler
okul ne alaka ? ben kendim için söylüyorumokuldaki m.ö mouseleri uyumluysa neredeyse hepsi uyumludur herhalde
çoğu mouse destekliyor leonardo bazı mouseların minileri falan bazen çalışmıyor genelde logitechler sorunsuz çalışyıorMerhaba öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola.Başlıktan gördüğünüz üzere leonardo r3 alıcam fakat uyumsuz mouse olma gibi durumlar varmış uyumlu mouse aradım internette kimse yazmamış f/p olucak bir şekilde uyumlu mouse varsa yazabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler
ya bende'de crown marka bir mouse var destekler mi desteklemez mi diye bir işkillendim şimdi çalışmazsa ekstra mouse'da almam gerekicek üzülürümçoğu mouse destekliyor leonardo bazı mouseların minileri falan bazen çalışmıyor genelde logitechler sorunsuz çalışyıor
Destekledi mi denedin mi?ya bende'de crown marka bir mouse var destekler mi desteklemez mi diye bir işkillendim şimdi çalışmazsa ekstra mouse'da almam gerekicek üzülürüm
yok hayır 24 ünde alıcam arduino yu öyle denicem eğer olursa pmden veya burdan yazıcağım sanaDestekledi mi denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?