Arena breakout hileleri Hk.

Üye
1 HİZMET YILI
Arkadaşlar, eskiden bir hile kullandığınızda ban yemeniz çok zordu; herhangi bir sorun hemen yaşamıyordunuz kolay kolay.

Ama bu oyunda farklılıklar var; yapay zeka sistemiyle makine öğretimi ile eğitilmiş botlar var. Oyunda bunlar, sizi reportlandığınızda, keyfi report yeseniz bile takip etmeye başlıyor.

Daha açık bir örnek vereyim:

ESP ile oynuyorsunuz diyelim, aimbot kapalı. Oyunda report yediniz ya da dikkat çektiniz. Oyun, ESP ile size değerli item çıkarıyor; normalde o itemleri bulamazsınız. Ama ESP sayesinde bulduğunuz için hile olduğunu tespit ediyor.

Bu da yetmiyor, karşınıza gerçek insan gibi botlar çıkarıyor; ESP hitbox ile. Örneğin, üzeri değerli bir adamı öldürmeye gidiyorsunuz, sadece bunu—yani adamı—siz görebiliyorsunuz aslında. Yine ESP olduğunu tespit ediyor.

Aimbot desen, makine öğrenimi ile eğitilmiş hile sistemi sayesinde kısa sürede tespit edip banlayabiliyor.

Uzun lafın kısası, oyun kendini güzel bir şekilde geliştirmiş. Yazılım tespit edilemese bile, oynanış tarzınızdan size çıkardığı fake hitbox, ESP itemleri ve botlarla hile olduğunuzu tespit etmeye çalışıyor.

Aldığınız hileyi de keyifli bir şekilde kullanamıyorsunuz bu yüzden.

O yüzden bu oyuna hile alacakken iki kere düşünün.

HWID ban yedim; en son tecrübelerim bunlar...

Hile satıcıları sadece satış odaklı, karşınızda sağlam bir anti-hile sistemi kullanan bir oyun var, bilin istedim.

Bu arada, Arena Breakout Infinite için spoofer olan varsa ulaşsın; çalışırsa hakkını veririm.

Piyasada çoğu hileyi kullandım:
- Byster
- Ghost
- TM Hack

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende bır cok hıleyı klullandım sabırsızlıktan bır cok ban yedım su an sabırlı davranıyorum 4 sezondur memory hackten hıla kullanıyorum botlar onume gelmeden vurmuyorum mesela cok acık vermemeye dıkkat edıyorum

Üye
1 HİZMET YILI
Hwid ban yedim en son nasıl kalkacak bu ya aimbot kullanmayın

Üye
1 HİZMET YILI
ESP bile report yediğinde sıkıntı yaratıyor sahte loot sahte adam ESP ile tespit edip banliyorlar

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ESP bile report yediğinde sıkıntı yaratıyor sahte loot sahte adam ESP ile tespit edip banliyorlar
dostum sen gordugun esp ye gore yer alırsan yada ne bılım adam gostermeden oraya nısan alırsan tabıkı banlanırsın
o sebebten hıc bır seyı cakdırmadan kullanıcaksın aim kapalı devam edıceksın

gıdıp sudakı botları vurursan ac gozlu olursa olmaz senın ısın sabırlı olmalısın ona gore rol yapmalısın olay bundan ıbaret

Üye
1 HİZMET YILI
İtem esp / player esp / bot esp / aimbot / özellikleri içeren hile discord aghtd5

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
müthiş... eğer söylediklerin doğruysa ve bunu otomatik yapıyorlarsa daha da müthiş
umarım hile sektörü bu hıza yetişir..

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hortlatıyorum ama temiz ESP varmı. Ben aim falan değilde wall tarzı kullanmayı düşünüyorum. Otomatik tespite yakalanmasam yeter.

Üye
dostum sen gordugun esp ye gore yer alırsan yada ne bılım adam gostermeden oraya nısan alırsan tabıkı banlanırsın
o sebebten hıc bır seyı cakdırmadan kullanıcaksın aim kapalı devam edıceksın

gıdıp sudakı botları vurursan ac gozlu olursa olmaz senın ısın sabırlı olmalısın ona gore rol yapmalısın olay bundan ıbaret
hile almayı düşünüyorum aimbot hiç açmıyıcam sadece loot görme sizce loot görme kulanırsam aç gözlülük yapmadan ban yermiyim