Alıyorum Arena Breakout: Infinite HWID Spoofer Arıyorum

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arena Breakout: Infinite için gerçekten çalışan, ban yemeden girilebilen HWID spoofer arıyorum.
Google'da "HWID Spoofer" yazınca çıkan ilk Türk sitesinden ürün aldım, 4100 TL dolandırıldım.

HWID banım var. Kernel-level, BIOS-Disk-MAC vs. tüm değerleri spoof eden ürün arıyorum.

5. Günün Sonunda Çalışan HWID Spoofer Buldum [Arena Breakout: Infinite]

Toplamda 2 defa dolandırıldım, ayrıca birçok sahtekar da dolandırmaya çalıştı.
Sadece 2 tane düzgün satıcıyla karşılaştım:

• Biri denedi, çalışmadı.
  • Diğeri ise dürüstçe “spoof'um Arena Breakout Infinite’de çalışmıyor” dedi.

Sonuç olarak, 5. günün sonunda çalışan bir spoofer buldum.
Site ismi yasak değilse memnuniyetle paylaşabilirim.

Lütfen dikkatli olun.
Güvenilir satıcılar dışında kimseyle iletişime geçmeyin.
Forumlar ve Discord’lar dolandırıcı kaynıyor.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Genellikle spoofer arayan kişiler, Google üzerinden arama yapar ve karşılarına çıkan ilk siteye girer. Ancak bu sitelerin çoğu dolandırıcıdır. Çoğu ya ödemeyi aldıktan sonra geri dönüş yapmaz ya da çalışmayan, ban riski yüksek (DT olan) spooferlar sunar. Bu tür ürünlerde bypass sistemleri de genellikle işe yaramaz.
Bu yüzden sana tavsiyem, yabancı geliştiricilerin (developer) yaptığı güvenilir spooferları tercih etmen.
Dilersen benim ürünümle de ilgilenebilirsin — sana link bırakabilirim. Farklı bir tercih yapmak istersen de sorun değil, yine de bana ulaşabilirsin. Elimden geldiğince sorularını yanıtlamaktan memnuniyet duyarım.

https://memoryhackers.org/konular/valorant-all-game-spoofer-vanguard-bypass.307884/
benimle 2-3 kişi iletişime geçti herkez adam koparma peşinde. valla kime inanacağımı şaşırdım.

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Void veyahutta Blackneme ile iletişime geçmeni öneririm. Sorununu çözeceklerdir.

Üye
1 HİZMET YILI
Şöyle söyleyeyim ben Void den total de bi 20 binlik işlem yapmışımdır bugüne kadar. Kendime özel hile yazdırdım spoofer aldım yani kefil olup referans olabileceğim birisi void. xFurvus ise void ile bağlantılı başka bir satıcı o da bir o kadar başarılı global çapta tanınaan insanlar
hocam kendileriyle nasıl iletişim kurabiliriz? valorantta 8 aydır banlıyım riot o kadar berbat bir firma ki neden ban yediğimi söylemeyi bırak otomatik mesaj dısında yanıt bile atmıyorlar bir sürü spoofer denedim hiçbiri işe yaramadı

Üye
Merhaba dostum spoofer kullanımında bir daha ban yedin mi birde bana satın alabilmem için bir bilgi verebilir misin banada lazım

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum bende bugun 10 yıl ban yedim çözümü nasıl yaptın bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim
Yeni hesap açtığımda 1 yıl beklemem gerektiği uyarısı alıyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Son düzenleme: